comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 20 Kasım Cuma

20 Kasım 2015, Cuma 16:59
Akşam Postası - 20 Kasım Cuma

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 20 Kasım Cuma günü öne çıkan futbol
haberlerini derledik.

20 Kasım Cuma Futbol Haberler

1-
 Fenerbahçe'ye UEFA darbesi


Finansal fair-play kurallarının ihlal edilmesi nedeniyle sarı lacivertli ekibin UEFA gelirlerine el konuldu
 
Fenerbahçe KAP'a yaptığı açıklamada UEFA gelirlerine geçici süreliğine el konulduğunu belirtti.
2- "Fenerbahçe'nin teklifine güldüm"
 
Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Alex de Souza piyasaya çıkan kitabında çok konuşulacak sözler sarfetti.

 
Alex de Souza'nın kitabndaki bir bölümde, "O dönem Hakan Bilal Kutlualp beni transfer etmek istedi. Karım hamileydi, düşünmedim. O bana futbolun çok önemli olduğunu anlatmaya çalıştı. Güldüm. Çünkü Türkiye'ye hiç sıcak bakmıyordum. Sonra Luciano ile konuştum. O da, 'Taraftar çok fantastik' dedi. 2004'te bana 3 yıllık sözleşme ve çok para teklif ettiler. Yine de karım hamile olduğu için gelmedim. Ben her zaman İspanya'da oynamak istedim. Real Madrid, Barcelona gibi... Beckham ve Zidane gibi oyuncuları izledim. Stilim oralarda oynamak için yeterliydi. O dönemlerde 5 kez Barcelona ile görüştüm. Ancak anlaşma sağlayamadık" ifadelerini kullandı.
 
3- İbrahim Hacıosmanoğlu'na büyük şok
 
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu kongre öncesi sarsacak bir haber geldi. 
 
Trabzonspor'da 5-6 Aralık'ta yapılacak kongre öncesi İbrahim Hacıosmanoğlu'nu sarsacak bir haber geldi. Trabzonspor'da yönetimin Divana sunduğu son liste hazırlanışı ve ilanı yönünden medeni yasa ve tüzük hükümlerine uymaması nedeniyle reddedildi. 
 
4- Neslihan Havutçu: 'Beraatten sonra Fikret Orman aramadı'
 
Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Tayfur Havutçu'nun eşi Neslihan Havutçu, 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçelilerin kendisini aradığını ancak Fikret Orman'dan telefon gelmediğini söyledi.

 
Neslihan Havutçu, Habertürk'te yer alan röportajda, 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'nin göstermiş olduğu duruşu bizim camia maalesef gösteremedi. Fenerbahçe ilk günden son güne kadar yargılananların yanındaydı. Beraat kararından sonra Fikret başkan telefonla bile aramadı. Yönetimden arayanlar oldu ama kendisi aramadı" dedi.
 
5- Aziz Yıldırım'dan Vitor Pereira'ya destek
 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Vitor Pereira'ya desteğini esirgemiyor.

 
Haberin devamı için tıklayınız
 
6- Favre'nin menajerinden açıklama
 
Galatasaray'da yeni teknik direktör adayı olarak gösterilen Lucian Favre'nin menajeri Jose Noguera konuyla ilgili açıklama yaptı. 

 
Bild'in haberine göre; Lucian Favre'nin menajeri Jose Noguera konuyla ilgili olarak 'Haberler saçmalık. Galatasaray ile kesinlikle hiçbir görüşmede bulunmadık ve bize gelen herhangi bir teklif de olmadı' dedi. 
 
7- Trabzonspor'dan çılgın ücret
 
Trabzonspor'da gözler 5-6 Aralık tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurul'a çevrildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu dışında Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu da başkanlık yarışı için kolları sıvadı.
 
 
8- "Doğru mu bu Hamza hocam"
 
Takım kaptanlarından Selçuk İnan, Hamza Hamzaoğlu'nun takımdan gönderildiğini Umut Bulut'un telefonundan öğrendi.
 
Vatan gazetesinin haberine göre aldığı haber sonrası şoka giren Selçuk İnan Hamza Hamzaoğlu'nu aradı.  Selçuk İnan başarılı hocaya, “Hocam gerçek mi? Bu doğru mu? İnanmak istemiyorum. Bu nasıl olabilir?” ifadelerini kullandı.
 
9- Mehmet Topal ve Caner ayrılıyor mu?
 
Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmeleri bitecek Caner Erkin ve Mehmet Topal hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

 
 
10- Gökhan Töre'nin cezası belli oldu
 
A Milli Takım'ın İzlanda ile oynadığı maçında kırmızı kart gören Gökhan Töre'nin cezası belli oldu. Gökhan Töre 2 maç ile cezalandırıldı.

 
UEFA kurallarına göre eleme maçlarında alınan sarı kart cezaları finallerde geçerli sayılmıyor. Fakat kırmızı kart cezaları turnuvada çekiliyor. Yani Gökhan Töre alacağı cezayı EURO 2016 maçlarında çekecek.
 
11- Corinthians taraftarı Brezilya'yı salladı
 
Brezilya liginde lider Corinthians, deplasmanda Vasco ile berabere kaldıktan sonra şampiyonluğunu ilan eden Corinthians taraftarı büyük sevinç yaşadı.

Videoyu izlemek için tıklayınız
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!