comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 15 Kasım Pazar

15 Kasım 2015, Pazar 19:46
Akşam Postası - 15 Kasım Pazar

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 15 Kasım Pazar günü öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledik.

15 Kasım Pazar Futbol Habeleri

1- 
"Başkanlığı bırakabilirim"

 
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, olağan divan kurulu toplantısında eleştirileri hedef alan bir konuşma gerçekleştirdi.


 
Fikret Orman, "Beşiktaş başkanlığına aday olmak isteyenler buyursunlar adaylıklarını açıklasınlar. Acizler arkadan konuşup çene yaparlar. Biz çene değil iş yapıyoruz. Bir dönem sonra Beşiktaş başkanlığını bırakırım belki. Hiçbir şeyin garantisi yok. Bizden sonra gelecek olanı düşünüyoruz" dedi.
 
2- İşte Beşiktaş'ın borcu
 
Divan Kurulu Toplantısı'nda Beşiktaş'ın tartışmalara konu olan ve geçtiğimiz günlerde yazılı açıklamayla da duyurulan kulüp borcu açıklandı.
 
Beşiktaş Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, kulübün borcunun 1 milyar 117 milyon 772 bin 30 lira olduğunu duyurdu. Net borcun ise 926 milyon lira olduğu belirtildi.

3- Mircea Lucescu Trabzonspor'a geliyor mu?
 
Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın birçok kez teklifte bulunduğu ancak ikna edemediği Rumen teknik adam, kariyeri ile ilgili önemli bir karar aldı.
 
 
4- Fenerbahçe'nin transferde iki hayali
 
Sarı lacivertlilerin bu sezon sonu bir kez daha girişimde bulunmaya hazırlandığı Arjen Robben ve Feghouli devlerin radarına girdi.
 
 
5- Millilere iki takviye
 
Serdar Aziz'in sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı milli takımın aday kadrosuna iki isim dahil edildi.
 
Ümit Milli Futbol Takımı'nın Kıbrıs Rum Kesimi ile oynadığı 2017 Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçının kadrosunda bulunan Kaan Ayhan ve Çağlar Söyüncü de A Milli Takım'a davet edildi.
 
6- Jose Sosa'ya astronomik teklif
 
Beşiktaş'ın geçen sezon Atletico Madrid'den transfer ettiği Arjantinli yıldızı Jose Sosa'ya talip çıktı.
 
Suudi Arabistan ekibi Al İttihad, Beşiktaş'a Jose Sosa için 11 milyon Euro'luk bir teklif yaptı ve bunu peşin ödemeyi taahhüt etti.
 
7- Elano'dan şık gol
 
Hindistan Süper Lig'de Chennaiyin FC ile NorthEast United'ın karşı karşıya geldiği maçta eski Galatasaraylı Elano harika bir gole imza attı.
 
 
8- Chelsea'ye 5. Lig'den transfer
 
İngiltere Premier Lig'de sezona istediği başlangıcı yapamayan Chelsea'de transfer çalışmaları da devam ediyor. 
 
İngiliz basınının son iddiası ise oldukça dikkat çekici. Daily Mail'de çıkan habere göre Chelsea, İngiltere Konferans Ligi takımlarından Welling United'ın orta saha oyuncusu Sam Corne'u istiyor. Konferans Ligi, İngiltere'de futbol piramidinde 5. sırada yer alıyor. Bir başka deyişle 5. lig. Chelsea'nin 19 yaşındaki orta saha oyuncusunun bazı maçlarına gözlemcilerini gönderdiği ifade edilirken Millwall'un da bu oyuncuyu takip ettiği belirtildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!