comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Pereira'dan Terraneo'ya fırça! 'Ne istiyorsunuz?'

31 Ekim 2015, Cumartesi 12:35
Pereira'dan Terraneo'ya fırça! 'Ne istiyorsunuz?'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira ile Terraneo'ya serzenişte bulundu.

FutbolArena - Fenerbahçe'de alınan galibiyetlere rağmen sergilenen futbol eleştiriliyor. Bu eleştirilere sinirlenen Vitor Pereira ise sonunda patladı... Giuliano Terraneo'ya serzenişte bulunan Portekizli çalıştırıcı, "Ne istiyorsunuz karar verin. İyi futbol mu? Şampiyonluk mu" dedi.

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira kazandıkları maçlardan sonra bile yapılan eleştirilere isyan etti. Portekizli teknik adam şampiyonluğa oynayan takımların her zaman eleştirildiğini belirterek, kendisinden iyi futbol nedeniyle hesap soran Giuliano Terraneo'ya serzenişte bulundu. Pereira, oynanan futbolu beğenmediğini söyleyen İtalyan sportif direktöre Galatasaray örneğini verdi. 
 
İkisi bir arada olmuyor
 
"Bu ligi analiz ederek geldim. Geçen sezon Galatasaray kaç maçı 1-0 kazanarak şampiyon oldu. Juventus ve Chelsea gibi takımlar 1-0'larla şampiyon oluyor. Karar verin, 'şampiyonluk mu istiyorsunuz?' yoksa 'güzel futbol mu?' Çünkü futbolda ikisi bir arada olmuyor" diyerek İtalyan sportif direktörü adeta haşladı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!