comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası (27 Ekim Futbol Haberleri)

27 Ekim 2015, Salı 18:45
Akşam Postası (27 Ekim Futbol Haberleri)

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan haberlerini derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 27 Ekim Salı gününe ait futbol haberlerini sizler için derledik.

27 Ekim Salı Futbol Haberleri

1- Hamza Hamzaoğlu neşteri vuruyor


 Galatasaray'da Eskişehirspor maçı öncesi kadroda bir takım mecburi değişiklikler olacak.
 
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Sneijder'in yokluğunda Bilal Kısa'yı kullanacağı, orta sahada Selçuk'un yanında ise Jose Rodriguez'e görev vereceği ifade ediliyor. Hamzaoğlu, derbide sonradan oyuna girerek takımına 1 puanı getiren golü atan Olcan Adın'a da savunmanın solunda görev vermesi bekleniyor.
 
2- İkinci Prandelli vakası mı?
 
Fenerbahçe'de gündem Vitor Pereira. Portekizli hocanın sezonu tamamlayıp, tamamlamayacağı büyük merak konusu.
 
Yönetim içinde Pereira'nın gönderilmesi tartışılırken geçen yıl Galatasaray'ın Cesare Prandelli'de yaşadığını Fenerbahçe yaşaması söz konusu olacak.
 
 
3- "Barcelona Türkiye'ye gelecek"
 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
 
Vodafone Arena Stadı'nın açılışıyla ilgili de konuşan Fikret Orman, "Ligler devam ederken açılış olacak gibi. Ana sponsorlarımızdan biri Beko. Bizim haricimizde Barcelona'nın da ana sponsoru. Açılış maçını organize edersek, takvim uygun olursa Barcelona ile açılışı yapmak istiyoruz. Ama o zaman kadar onların ve bizim maç durumumuz ne olacak göreceğiz. Taahhüt değil ama niyetimiz var. Açılış tarihinini netleşmesi lazım önce. Devre arası veya devre sonunda olsa kolaydı ama biraz araya gelecek gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.
 
4- Saadettin Saran: "Fenerbahçe'yi dünya kulübü yapacağım"
 
Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Saadettin Saran Fenerbahçe'yi dünya kulübü yapacağını belirterek adaylık sinyali verdi.
 
Saadettin Saran, "Fenerbahçe'yi Dünya kulübü yapacağıma inandığım için bu göreve talibim. Ben fabrikatör veya inşaatçı değilim. Hayatımı sporla yönettim, sporla kazandım. Uluslararası spor ekonomisi alanındaki tecrübelerimizle, ilişkilerimizle, “know how” bilgilerimizle bu göreve talibim. Dünyanın sayılı kulüplerinin yönetimleriyle, profesyonelleriyle iş yapıyoruz, aynı masaya oturuyoruz, yakın dostluklarımız var. Bu vizyonu kulüp yönetimine getirmek istiyoruz. Bu iş zaten en fazla 2-3 dönem yapılır. Sonra siz çekilirsiniz, başkası gelir bayrağı alır devam eder" ifadelerini kullandı.
 
5- Vitor Pereira giderse kim gelecek?
 
FutbolArena, Fenerbahçe'nin Vitor Pereira ile yolların ayrılması halinde izleyeceği politikayı açıklıyor.
 
Fenerbahçe'de Pereira'nın geleceği hala tartışma konusu.
 
 
6- Jason Denayer'den ezeli rakiplerle ilgili sözler
 
Galatasaray'ın Belçikalı savunmacı Jason Denayer, sokak Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarının bile kendisiyle fotoğraf çektirmek istediklerini söyledi.
 
Jason Denayer, "Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları bile benimle fotoğraf çektirmek istiyor. Galatasaray'ın oyuncusu değil de Jason olduğum için benimle konuşan insanların etrafımda olmasının önemli olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
 
7- Almanlardan Mario Gomez tweeti
 
Mario Gomez'in şovuna dönen maç sonrası, Alman Bild gazetesi sosyal medya hesabından attığı Türkçe tweet ile sürprize imza attı.
 
Alman Bild gazetesinin attığı Türkçe tweette "Gol canavarı Mario Gomez yine ısırdı! Bu sezon 4. dublesını yaptı. Bu sefer rakip Eto'o'lu Antalyaspor'du." ifadeleri kullanıldı.

8- Franz Beckenbauer olaya el attı
 
Almanya'nın efsane futbolcusu ve teknik adamlarından Franz Beckenbauer, Almanya'nın 2006 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği ile ilgili iddialara ilişkin tüm sorumluluğu üzerine aldığını belirtti.
 
Beckenbauer yaptığı yazılı açıklamada, 2006 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapabilmek için Almanya'nın kimsenin oyunu satın almadığını vurguladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!