comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Saadettin Saran: "Fenerbahçe'yi dünya kulübü yapacağım"

27 Ekim 2015, Salı 16:11
Saadettin Saran:

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Saadettin Saran Fenerbahçe'yi dünya kulübü yapacağını belirterek adaylık sinyali verdi.

FutbolArena - Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Fenerbahçe yöneticisi Sadettin Saran, Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Saran Spor Dünyası isimli dergiye açıklamalar yaptı.
"Vitor Pereira ile ilgili olumlu bir şey duymadım"

 Pereira'yı sordunuz. Benim sezon öncesinde, birlikte iş yaptığım dostlarım olan Olimpiakos yöneticileriyle yaptığım görüşmelerde, hoca ile ilgili pek de olumlu bilgiler almadım. Sezonun bu noktasında ortaya çıkan tablo da bunu doğrular nitelikte oldu. Ama tabii ki henüz yolun başında. Takım yeni, kulüp yeni, yeni bir şehre, kültüre geldi. Sabır gösterilmesi gerekir. İlk Avrupa maçlarında, bu kadar yatırım yapılan takım, tarihin belki de en iyi kadrosu hayal kırıklığı yarattı. Bekleyelim, görelim. Bu sezon çok önemli.

"Fenerbahçe'yi dünya kulübü yapacağım"
 
Bakın; Türkiye'de zaten 10 kişiden altısı başkan. O yüzden  benim hedefim ‘başkan' olmak değil, iyi, başarılı ve fark yaratan bir başkan olmak. Ömür boyu orada kalmaya da niyetim yok. Fark yaratacağıma, Fenerbahçe'yi Dünya kulübü yapacağıma inandığım için bu göreve talibim. Ben fabrikatör veya inşaatçı değilim. Hayatımı sporla yönettim, sporla kazandım. Uluslararası spor ekonomisi alanındaki tecrübelerimizle, ilişkilerimizle, “know how” bilgilerimizle bu göreve talibim. Dünyanın sayılı kulüplerinin yönetimleriyle, profesyonelleriyle iş yapıyoruz, aynı masaya oturuyoruz, yakın dostluklarımız var. Bu vizyonu kulüp yönetimine getirmek istiyoruz. Bu iş zaten en fazla 2-3 dönem yapılır. Sonra siz çekilirsiniz, başkası gelir bayrağı alır devam eder.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!