comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Pereira hakkında olay yorum! 'Sen kimsin?'

26 Ekim 2015, Pazartesi 16:20
Pereira hakkında olay yorum! 'Sen kimsin?'

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Selim Soydan, Pereira'yı eleştirdi.

FutbolArena - Fenerbahçe'nin Galatasaray ile 1-1 berabere kalmasının ardından eleştiri okları yeniden Vitor Pereira'ya yönelmiş durumda.

Eski yöneticilerden spor yazarı Selim Soydan, Portekizli hocayı çok sert bir şekilde eleştirdi.
"Futbolcular kendisine inanmıyor"

Radyospor'a konuşan Soydan, "Vitor Pereira Fenerbahçe'yi kaldıramaz. 3.5 aydır halen kadroyu oturtamadı. Futbolcularla kavga ediyor. Sen kimsin, onlar kim arkadaş? Sen giyiminle, konuşmanla ve bilginle kendini onlara kanıtlamak zorundasın. Bu oyuncular büyük teknik adamlarla çalışmış. Onlarla kavga edip kazanamazsın" ifadelerini kullandı.
"Futbolcular seni iplemiyor"

Fenerbahçe'nin derbide son bölümde kötü oynadığını ifade eden Selim Soydan, "Maçın son bölümlerinde takım fizik olarak bitti. Futbolculara bağırıyor çağırıyor ama oyuncular onu iplemiyor bile. Takımı iyi çalıştırmıyor. Fenerbahçe'yi kaldırabilecek bir hoca değil" diye konuştu.

"Hemen gönderilmeli"

Pereira'nın derhal gönderilmesini gerektiğini savunan Soydan, "Futbolcular bu adamı sevmiyor. Fenerbahçe'nin Pereira ile başarılı olmasına imkan yok. Aziz Yıldırım çok iyi transferler yaptı ama iyi hoca alamadı. Derhal gönderilmeli. Futbolcuların seveceği, inanacağı bir hoca getirilmeli" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!