comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası - 23 Ekim Cuma

23 Ekim 2015, Cuma 16:33
Akşam Postası - 23 Ekim Cuma

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan haberlerini sizler için derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 23 Ekim Cuma günü öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledik.

23 Ekim Cuma Futbol Haberleri

1- Burak Yılmaz derbide oynayacak mı?

 
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray dev derbide kozlarını paylaşacak. 
 
Sarı kırmızılı cephede Burak Yılmaz'ın bu maçta ilk 11'de başlaması bekleniyor.
 
2- Faruk Süren FutbolArena'ya konuştu
 
Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren, Futbolarena'ya derbiyi değerlendirirken başkan Dursun Özbek'e de tavsiyelerde bulundu.
 
Faruk Süren derbide gönlünde Galatasaray galibiyeti yattığı belirterek Dursun Özbek ile ilgili, "Son yıllarda özellikle Finansal Fair Play durumu takımları zor durumda bıraktı. Galatasaray'da da Dursun Başkan bütçeyi denkleştirmek adına önemli çalışmalar yaptı. Şimdi mali anlamda takımı rahatlatması güzel bir davranış. Ancak Galatasaray ne olursa olsun küçülmeye gidecek bir kulüp değil. Bu takımın ilk hedefi başarı ve şampiyonluktur. Dursun Başkan da mali anlamdaki kriterlere dikkat ederken bir yandan da şampiyonluk hedefini göz ardı etmemeli. İki düşünce de paralel olarak devam etmeli" dedi.
 
3- Dursun Özbek Kadıköy'e gidecek mi?
 
Türkiye'de derbi heyecanı başladı. Galatasaray tam 15 sezondur kazanamadığı Kadıköy'e bir kez daha çıkacak.
 
Her derbi maçta olduğu gibi bu karşılaşmada da Galatasaray Başkanı'nın bu karşılaşmaya gidip gitemeyeceği merak konusu oldu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Derbi, Türk futbolu için çok önemli. Büyük ihtimalle gitmeyi düşünüyorum. Kadıköy için davet beklemiyorum. Bir iki tane husus var, onların oluşmasını bekliyorum” dedi.
 
4- Fenerbahçeli isimden olay paylaşım
 
Eski Fenerbahçe Yöneticisi Murat Aşık'tan Galatasaray taraftarını çıldırtacak bir yorum geldi.
 
Uzun yıllardır Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenemeyen Galatasaray için Murat Aşık, Twitter hesabından “Korkma titre şimdi sıra sende @GalatasaraySK tecavüz kaçınılmaz iyisi mi sen zevk almaya bak ;)” diye yazdı.
 
5- 13 oyuncu derbi atmosferini yaşayacak
 
Fenerbahçe -Galatasaray derbisini ilk kez oynayacak çok sayıda futbolcu var. Bu sezon oynananacak maçı öne çıkan özelliklerinden biri de ilk kez bu derbiye çıkacak futbolcuların çokluğu.

O isimleri okumak için tıklayın

 
6- Fenerbahçe'de erken değişim mi var?
 
Fenerbahçe'nin etkin isimlerinden Rahmi Eyüboğlu, sarı lacivertli ekipte devre arasında hoca değişikliği olabileceğini söyledi.
 
Rahmi Eyüpoğlu, "Eğer Galatasaray derbisi kazanılmazsa Fenerbahçe'de değişim için hamleler olabilir. Fenerbahçe uzun yıllardır devre arasında hoca değiştirmedi. Bu yıl oynanan kötü futbol yüzünden değişim yaşanabilir."
 
7- Robin van Persie'den Barcelona açıklaması
 
Fenerbahçe'nin yıldızı Robin van Persie, Ajax maçından sonra Telegraaf'a konuştu. Hollandalı golcü Barcelona iddiaları hakkında da açıklamalarda bulundu.

VAN PERSİE'NİN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN!

 
8- Gökhan Gönül haftanın en iyisi seçildi
 
UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax'i 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de GÖkhan Gönül sergilediği performansla alkış toplamıştı.
 
Uzun bir aradan sonra formasına kavuşan yıldız futbolcu sergilediği oyunla UEFA'nın da dikkatini çekti. Milli oyuncu UEFA tarafından haftanın en iyi futbolcusu seçildi.

 
9- John Terry: 'O dünyadaki en iyi menajer'
 
Chelsea'nin 34 yaşındaki tecrübeli stoper ve kaptanı John Terry'den zor günlere ve Jose Mourinho'ya dair inanç ve övgü dolu sözler geldi. 
 
John Terry takım arkadaşlarının bu zor günleri atlatma konusunda menajerlerine sonsuz güven hissettiklerini ve bu güvenin sebebinin ise Jose Mourinho'nun dünyadaki en iyi menajer olduğu kanısında olduklarından ötürü olduğunu dile getirdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!