FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'nin yıldızı Robin van Persie, Ajax maçından sonra Telegraaf'a konuştu.
Barcelona iddalarını da cevaplayarak, "Her an herşey olabilir" diyen Van Persie, adaptasyon sürecinin tamamlandığını ifade etti.
Barcelona iddalarını da cevaplayarak, "Her an herşey olabilir" diyen Van Persie, adaptasyon sürecinin tamamlandığını ifade etti.
ADAPTASYON SÜRECİNİ TAMAMLANDI
Golcü futbolcu, İstanbul'a adaptasyon süreceğini tamamlandığını belirterek, "Ailemle 6-7 hafta otelde yaşadım. Bu can sıkıcı ve zor bir durumdu. Şu anda tamamen kendimi bulmuş durumdayım. Çocuklarım okula başladı. Yeni arkadaşlar edindi. Bu sebepten dolayı çocuklarım ve ailem çok mutlu. Çabuk adapte olduğumuzu söyleyebilirim" dedi.
SNEİJDER'DEN LİSTE ALDAM
Hollanda Milli Takımından arkadaşları Kuyt ve Sneijder'den büyük destek aldığını kaydeden Van Persie "İkisinden de büyük destek aldım. Hatta Sneijder'den İstanbul'daki tüm restaurantların listesini aldım. Hollanda ve İngiltere'de futbolculara yardımcı oluyorlar. Bunlar genelde bir kaç kişi oluyor. Burada ise size herkes yardımcı olmak istiyor" ifadelerini kullandı.
BU ATMOSFER İÇİN GELDİM
Ajax maçındaki atmosfer sorulduğunda ise "Her maçta tüylerim diken diken oluyor. Bu da zaten buraya gelmemin nedenlerinden biriydi. Atmosfer sadece bu akşam böyle değildi. Her hafta bu şekilde" diyerek Fenerbahçe taraftarından övgüyle söz etti.
PLAN YAPMAMAYI ÖĞRENDİM
Futbolcu son olarak kendisine sorulan Barcelona iddiaları içinse "Ben de bu tip şeyler duydum. 2,5 yıllık sözleşmem var. Ama futbolda bir şeyi planlamamayı öğrendim. Her an herşey olabilir" dedi. 
