comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Akşam Postası 21 Ekim Çarşamba

21 Ekim 2015, Çarşamba 18:20
Akşam Postası 21 Ekim Çarşamba

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan futbol haberlerini derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 21 Ekim Çarşamba günü öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledik.

21 Ekim Çarşamba Futbol Haberleri

1- "Robin van Persie'yi hazır tutmaya çalışıyorum"

 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ajax maçı öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı.


Robin van Persie ile ilgili bir sorununun olmadığını söyleyen Vitor Pereira, "Robin van Persie ile hiçbir kötü ilişkim olmadı. Hoca ile oyuncunun futbola bakış açısı farklı olabilir. Van Persie aramıza katıldığına fiziksek durumu iyi değildi ancak şimdi iyiye gidiyor. Her maç oynamak istiyor. Bizim Van Persie ile sorunumuz yok. Barcelona ile ilgili çıkan haberlerle ilgili bir bilgim yok. Ben 25 oyuncumu da hazır tutmak durumundayım. Robin van Persie'nin oynamak istemesi doğal. Onu hazır tutmaya çalışıyorum" dedi.
 
2- Dursun Özbek'ten UEFA açıklaması
 
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, UEFA ile yapılan görüşmelerle ilgili detaylı bilgiler verdi.
 
Dursun Özbek, "UEFA, Galatasaray'ı önemsediği için önce izlemeye aldı. Sonra diğer takımları da sırayla inceleyecek. İlgili 3 sezonda 106 milyon Euro zarar etmişiz. Yüksek olan harcamaları belli bir seviyede aşağı çektik. yeni kaynakların peşine düştük. Çok kısa sürede Finansal Fair Play kriterlerine uyum sağlayacağımızı UEFA yetkililerine anlattık. Zorları başarmış bir kulüp olarak kanımızın son damlasına kadar savaşacağız" dedi.
 
3- Kayserisporlu amigo özür diledi
 
Kayserispor - Fenerbahçe maçında 5 yaşındaki Fenerbahçeli Ahmet Berkay'ın ağlamasına sebep olan amigo Recai Kahraman, minik futbolseverle Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ün makamında bir araya geldi.
 
Kayserisporlu amigo Recai Kahraman, Kayserispor-Fenerbahçe maçında ağlamasına neden olduğu 5 yaşındaki Fenerbahçeli Ahmet Berkay Çoban ve ailesinden özür diledi.
 
4- Aziz Yıldırım'dan basına sert tepki
 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım son günlerde ortaya çıkan haberlerle ilgili basına eleştirilerde bulundu.
 
Aziz Yıldırım, "Hem Avrupa hem ligdeki tüm basın akreditasyonlarını artık ben yapacağım. Aleyhte yazanları almayacağım. Yalan yanlış haberler yapıyorsunuz. Ben hocayla kavga ederim, İlhan'la ederim, Mahmut'la ederim. Onlar benim çalışanlarım" ifadelerini kullandı.
 
5- Onur Kıvrak'tan Şota'ya cevap
 
Trabzonspor'da Şota Arveladze'nin epki gösterdiği Onur Kıvrak'tan hocasına yanıt geldi.
 
Milli file bekçisi, "Sezon başından bu yana bazı şeyler yaşanıyor, üzülüyorum. Ben 8 senedir buradayım. Kimseyle sorunum yok. Hâlâ da öyle. Buradan ayrılmak, Trabzonspor'dan gitmek gibi bir niyetim de yok. O nedenle tek şeye konsantre olmuş durumdayım, sakatlığımın geçmesine. Ben bunun dışında davranacak, sorun olacak insan değilim" dedi.
 
6- Galatasaray'dan tarihi mağlubiyeti
 
UEFA Gençlik Ligi'nde Galatasaray, Benfica karşısında çok ağır bir yenilgi aldı.
 
Portekiz ekibi mücadeleyi 11-1 kazanarak tarihi bir galibiyet elde etti. Bu skor organizasyon tarihinin en farklı skoru olarak kayıtlara geçti.
 
7- Prandelli'den Semih Kaya açıklaması
 
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli, Semih Kaya hakkında konuştu.
 
Ülkesinde değerlendirmelerde bulunan Prandelli, "Semih Kaya'yı İtalya'da görmek isterim. O profesyonel ve büyük potansiyele sahip bir futbolcu. Türkiye'nin en iyi savunma oyuncusuydu. Şimdi kendisini daha da geliştirmiş durumda" diye konuştu.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!