comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Pereira-van Persie krizinin benzeri Yunanistan'a sıçradı

12 Ekim 2015, Pazartesi 16:39
Pereira-van Persie krizinin benzeri Yunanistan'a sıçradı

Yunanistan medyası ortaya attığı iddia da Paok teknik direktörü İgor Tudor'un futbolculardan Dimitar Berbatov ile kriz yaşadığı belirtildi.

FutbolArena Dış Haberler - Yunan basınına yansıyan haberlere göre sezon başında takımın başına getirilen İgor Tudor'un kulüp sahibi Savvides ve kulübün iki büyük taraftar grubunun isteği üzerine transfer edilen Dimitar Berbatov ile arasının açık olduğu yazıldı. Ülkemizde Vitor Pereira ile van Persie arasındaki krize çok benzeyen bu olayın ortaya çıkma sebeplerinden birisi, hiçbir neden olmadan Berbatov'un UEFA Avrupa Liginde oynanan Borussia Dortmund karşılaşması dışında hiçbir maçı 90 dakika görev almaması gösterildi. Bu sezon ligde 4 maça çıkan Berbatov, tüm mücadelelere ikinci yarıda dahil olurken 1 gol atabildi. Paok'un mevcut kadrosunda 5 forvet oyuncusu yer alırken;  Berbatov'un dışında yalnızca Athanasiadis 2 gol kaydedebildi.

37 yaşındaki İgor Tudor çıkan iddialarının ardından yaptığı açıklamada teknik direktör ve futbolcu ilişkisinin özel ve saygıya dayalı olduğunu olduğunu söyleyip; sorulan soruları geçiştirmekle yetindi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!