comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira Celtic maçı öncesi konuştu

30 Eylül 2015, Çarşamba 22:54
Vitor Pereira Celtic maçı öncesi konuştu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve Nani, Celtic'in organize ve agresif oynayan bir ekip olduklarını söyledi. 

FutbolArena - Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve Nani, Celtic maçı öncesi soruları yanıtladı.

Vitor Pereira: "Tecrübeli bir takımla oynayacağız"

Celtic kendi taraftarı önünde de sert oynayabiliyor. Ben güzel bir karşılaşma olacağına inanıyorum. Yoğun bir karşılaşma olacak. İyi oyuncuları olan ve iyi bir takımla oynayacağız. Şampiyonlar Ligi'nde de son yıllarda önemli tecrübeler edinmiş bir takımla oynayacağız. Kaliteli bir karşılaşma bizi bekliyor" 
"Hızlı ve organize bir ekip"

"Maçtan beklentim teknik anlamda iyi bir mücadele olması yönünde. Dolu bir statta oynayacağız. Kalite düzeyinin yüksek olacağını düşünüyorum. İki takımın da iyi bir oyun ortaya koyacağını tahmin ediyorum. Celtic iyi organize olan ve agresif oynayan bir takım. Hızlı kontrataklara çıkabiliyorlar."

"Robin van Persie ile ilgili bir problem yok"
 
"Robin van Persie de bu takımın bir parçası. Onunla da güven içinde yürüttüğümüz bir ilişkimiz var. Hedeflerimiz var ve bu hedefler doğrultusunda ilişkilerimizi yürütüyor ve kendimizi işimize vermeye çalışıyoruz. Tansiyonu yüksek anlar her zaman olabilir ama bu tip problemler futbol içinde kolaylıkla çözülür."

Luis Nani: Celtic maçı zorlu geçecek
 
"Manchester United'dayken bu stadyumda Celtic'e karşı oynadığım maçın üzerinden uzun süre geçti. Ama hatırladığım şeyler şu ki çok zorlu bir mücadele oynamıştık. Biz takım olarak bu maça çok iyi çalışıp hazırlandık. Celtic kendi sahasında hücum futbolunu iyi oynayan bir takım. Maçın başından sonuna kadar iyi bir mücadele sergileyebiliyorlar. Oynadıkları oyun ve buradaki atmosfer İngiltere'dekine benziyor."
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!