comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Pereira: 'Onurlu bir futbol oynadık'

30 Eylül 2015, Çarşamba 10:08
Pereira: 'Onurlu bir futbol oynadık'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira derbiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Fenerbahçe'de derbi sonrası alınan mağlubiyet ve Robin van Persie ile yaşanan gerilim sonrası eleştiri oklarının hedefi haline gelen teknik direktör Vitor Pereira, Hürriyet Gazetesi'ne konuştu.

İşte Portekizli hocanın sözleri;
“ONURLU BİR FUTBOL OYNADIK”
 
- Bazen kötü gibi görünen şeyler uzun vadede çok iyi sonuçlar doğurur. Beşiktaş karşısındaki onurlu bir futbol oynadık. Bu bize gurur verdi. Olumsuz hakem kararları ve yanlış yönetim sonucu maçı kaybetmiş olabiliriz ama gelecek adına bu takım neler yapabileceğinin sinyallerini verdi.
 
- Beşiktaş karşılaşması bizi daha da güçlendirecek. Bundan sonraki maçlara çok daha güçlü çıkacağız. Emeklerimizin karşılığını alamadığımız için, hakkımız yendiği için hepimizin canı yandı. Bu bizi takım olarak daha da kenetledi.
 
“Rakipleri yenmekten fazlasını yapmalıyız”
 
- Pereira, “Şimdi biliyoruz ki biz sadece rakiplerimizi yenmek zorunda değiliz. Haksızlıklarla da mücadele etmek zorundayız” diye konuştu.

TARAFTARLARIMIZ KENETLENMELİ

Portekizli hoca, “Artık bütün futbolcularım, kendilerini nelere hazırlayacaklarını daha iyi biliyorlar” dedi.
 
- Pereira, Beşiktaş maçında yaşananların sadece takımı değil taraftarı da kenetleyeceğine inandığını belirterek sözlerine şöyle devam etti;
 
- Türkiye'yi yeni tanıyan futbolcular da gördüler ki mücadele ettikleri arena çok daha çetin ve zor. Bu maçtan çok daha güçlü çıktık. Artık bütün futbolcular kendilerini nelere hazırlayacaklarını daha iyi biliyorlar. Artık sadece rakiplerinin futbolcular olmadığını gördüler.
 
“Tek yumruk olacağız”
 
- Taraftarımızın bunları gördüğünü ve tepki verdiğini biliyorum. Onlar da bu mücadelede sonuna kadar yanımızda olmalı. Hiç bölünmeden tek bir yumruk gibi bütün zorlukları birlikte aşmalıyız. Şampiyonluk için o ışığı gördüm. Taraftarımız da gördü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!