comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Van Persie: 'Pereira'ya saygım var ama benim adım Van Persie'

23 Eylül 2015, Çarşamba 13:14
Van Persie: 'Pereira'ya saygım var ama benim adım Van Persie'

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile gerginlik yaşayan Robin van Persie olay açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Bursaspor maçında oyuna gireceği sırada hocası Vitor Pereira ile gerginlik yaşayan Robin van Persie suskunluğunu bozdu.

İşte Fanatik Gazetesi'ne konuşan Van Persie'nin sözleri;
'Pereira'ya saygım var ama...'
 
“Sözlerim yanlış anlaşılmasın, fakat benim adım Robin van Persie. Ben hazırsam, direkt oynarım. Ve şu an kendimi hazır hissediyorum. Tamam, sezon başında eksikliklerim vardı. Zaten bunu hocamla bizzat konuşup belirttim. ‘Hocam, benim biraz zamana ihtiyacım var, yavaş yavaş kendime geleceğim, o yüzden oyunun son bölümlerinde uygun görürseniz görev bekliyorum' dedim. Elbette kendisine saygım var. Ama şu an hazırım ve hazır olduğum için de ben o formayı giyerim.”

'Bu mesajı vermeliydim...'
 
“Burada belki bir kesim beni huysuzluk, gerginlik yaptığım için eleştirebilir. Ancak oyuna girerken yaşanan diyaloglar çok netti. Ben orada kişiliğimi ortaya koymak istedim. Benim adım van Persie ve ben bu takımda banko oynarım. Sahaya girince de ne yapacağımı bilecek tecrübeye sahibim. Bunu baştan belirtmem gerekiyordu, çünkü takım rayına oturduktan sonra gerginlik yaratmak istemiyorum. İşi baştan çözmeliydim, birilerine bu mesajı zamanında vermeliydim ve verdiğimi düşünüyorum.”
 
'Benim iki hayalim var...'
 
“Ben, başka ülkelerden de çok cazip teklifler almama rağmen buraya geldim. İtalya ve İngiltere'den gelen teklifleri reddedip Fenerbahçe'yi seçtim. Çok iyi kazandığım doğru, işte tam da bu yüzden aldığım paranın karşılığını vermek niyetindeyim. Taraftarlara saygım sonsuz, onlara bunu kanıtlamak istiyorum. Bunu forma giyerek, gol atarak ve takımı zirveye çıkararak yapabilirim. İki hayalim var. Fenerbahçe'yi şampiyon yaparak, gol kralı olmak. Başarırsak zaten seneye Şampiyonlar Ligi'ndeyiz...”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!