comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira girişi bulamadı! Kayboldu

16 Eylül 2015, Çarşamba 15:49
Vitor Pereira girişi bulamadı! Kayboldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira basın toplantısına gelirken kayboldu.

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi'nde Molde ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira basın toplantısı için stada gelirken yolu bulamadı.

Toplantıya gecikmeli olarak katılan Portekizli çalıştırıcı, "İlk kez evimden tek başıma stada geliyorum. 3 kez girişi bulamadım. Gecikmemem gerektiğini biliyordum ama bir türlü yolu çıkaramadım. Hepinizden özür diliyorum" dedi.
"En zorlu maç önümüzdeki maçtır"

Molde ile oynayacakları maçı final olarak gördüklerini dile getiren Pereira, "Takımda çok fazla sakat oyuncumuz var ama onların yerlerini doldurabilecek bir kadromuz bulunuyor. Biz Molde ile oynayacağımız maça final olarak bakıyoruz. Bizim en zorlu maçımız önümüzdeki maçtır. Aylar sonrası için plan yapmayı doğru bulmuyorum. Hedeflerimize maç maç ilerleyeceğiz" diye konuştu.

Sakatlıklar antrenmanlar nedeniyle mi oluyor?

Vitor Pereira takımda yaşanan sakatlıkların antrenmanlarda uygulanan metod ile ilgili olduğu yönünde çıkan haberler üzerine, "Benim idmanlarım farklı. Çok fazla şut atılır, çok fazla maç yapılır. Bu yüzden oyuncuların kasıkları etkilenmiş olabilir. Artık antrenman sahasının etrafında koşma dönemi bitti. Topla daha fazla idman yapmalıyız. En iyi hocalar bunu yapıyor. Benim metodum şampiyonluk getirir. En azından ben bunu yaşadım." şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!