comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'Vitor Pereira'nın en zayıf noktası...'

07 Ağustos 2015, Cuma 09:55
'Vitor Pereira'nın en zayıf noktası...'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, Shakhtar Donetsk maçının 60. dakikasında tribüne gönderilmesi geceye damgasını vurdu.

Teknik Direktör Vitor Pereira'nın, Shakhtar Donetsk maçının 60. dakikasında Fred'e yaptığı hareketten sonra tribüne gönderilmesi geceye damgasını vururken, Milliyet'e konuşan Portekizli ve Yunan gazeteciler bu olayın kendileri için sürpriz olmadığını dile getirdi.
 
Portekiz'de yayınlanan Mais Futebol gazetesinin muhabiri Luis Mateus, “Pereira'nın belki de en zayıf noktası çevresinden etkilenmesi. Hareketlerini ve duygularını kontrol edemiyor. Bu durum bizim için sürpriz değil” ifadelerini kullandı.
 
Yunanistan'da Olympiakos'u takip eden Gazzetta muhabiri Thodoris Vasilis ise “Yunanistan'dan kupalarla ayrıldığı doğrudur. Ancak iki kupaya rağmen Yunanistan'da hiçbir dostu yok neredeyse. Burada iyi izler bırakmadı. Siz onu sürekli etrafına gülerken görebilirsiniz. Mağlubiyetlerden sonra bile suratında gülümseme olur. Kendisi Jack Nicholson'ın, The Shining filmindeki karaktere çok benzer, çok tutkuludur. Ama her zaman üzerinde bir baskı hisseder” yorumunu yaptı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!