comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira: 'Devler Ligi'ne kalacağız'

03 Ağustos 2015, Pazartesi 09:39
Vitor Pereira: 'Devler Ligi'ne kalacağız'

Vitor Pereria, futbolcuları Shakhtar Donetsk maçına motive etmek için tüm gücüyle çalışıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için çarşamba günü Shakhtar Donetsk'i deplasmanda elemesi gereken F.Bahçe'de teknik direktör Vitor Pereira bu kritik maça oyuncularını mental olarak hazırlamak için ciddi efor sarf ediyor. Hemen hemen her fırsatta hırslı, mücadeleci ve yarışmacı bir karaktere sahip olduğunu ve oyuncularından da kendi kişiliğini sahaya yansıtmalarını istediğini belirten Portekizli hoca, Ukrayna'da turu geçeceklerinden emin.
 
Zorlu karşılaşma ile ilgili olarak sık sık futbolcularla konuşan Pereira, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ilk maçta alınan skoru unutmalarını isterken  takımından beklentilerini şu sözlerle ifade etti:
 
‘DEVLER LİGİ'NE KALACAĞIZ'
 
“0-0'LIK sonuç artık geride kaldı. İyi oynadık, kötü oynadık bunun yorumunu yapmayalım. Size maç analizinde yapmanızı istediklerimi ve eksikleri gösterdim. İlk maçta neleri yapıp yapmadığınızı sizler artık iyi biliyorsunuz. 
 
BENİ tanıyın. Benim literatürümde kaybetmek yoktur. Kaybetmeyi kabullenemiyorum. Siz de kabullenmeyin. Şampiyonlar Ligi kulüp için de sizler için de benim için çok önemli ve çok özel. Biz muktak suretle Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz. Gruplara giden yolda önümüzde iki engel var. Bunların ilki Shakhtar Donetsk. Shakhtar'dan kesinlikle korkmuyoruz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!