comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira'yı kızdıran dedikodu

02 Ağustos 2015, Pazar 11:25
Vitor Pereira'yı kızdıran dedikodu

Fenerbahçe'nin Shakhtar'a elenmesi halinde Avrupa Ligi'nde şampiyon olacağının dile getirilmesi, teknik direktör Vitor Pereira'yı kızdırdı. 

Sarı-Lacivertliler'in hocası Pereira Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmaktan başka bir şey düşünmüyor. Yapılan onca harcamaya, oluşturulan yıldızlar topluluğuna Avrupa Ligi'nin yakışmayacağının altını çizen Pereira, “Biz çok güçlü ve savaşçı bir takımız. Kolay pes etmeyen, mağlubiyeti kabul etmeyen bir takımız. Camianın hedefi Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim bu nedenle büyük fedakarlıklar yaptı. Şimdi rövanş maçında Shakhtar'ı geçip, Play-Off maçında ise önümüze çıkacak en güçlü takımla eşleşmek ve hak ederek Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak istiyoruz” dedi.
 
‘Panik sırası onlarda'
 
Başarılı teknik adam, “İkinci maçta biz değil, rakibimiz panikleyecek. Çünkü tur için gol atmaları gerekiyor. Eğer bir gol yerlerse, buna iki golle karşılık vermeleri lazım. Bu da bizi avantajlı duruma getiriyor. Bizim yıldız oyuncularımıza büyük iş düşecek. Üstesinden geleceklerine inanıyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!