comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Krasic: 'Tam 1 yıldır maç yapmadım'

26 Haziran 2015, Cuma 09:27
Krasic: 'Tam 1 yıldır maç yapmadım'

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Milos Krasiç bir yıllık aranın ardından tekrar A takıma döndü.

Sezonu U 21 takımında geçiren tecrübeli oyuncu, sürpriz bir kararla kamp kadrosuna alındı. Elindeki tüm oyuncuları görmek isteyen Teknik Direktör Vitor Pereira, böylelikle Krasic'e yeni bir şans yaratmış oldu. Konuyla ilgili Milliyet'e açıklamalarda bulunan Sırp futbolcu, çok mutlu olduğunu belirtti.
 
İşte Krasiç'in açıklamaları;
 
“Gerçekten çok mutluyum. Geri dönmek benim için çok güzel. Kendimi göstermek istiyorum. Fenerbahçe kariyerimde birçok şanssızlık yaşadım. Çok zor günler geçirdim. Artık bunları geride bırakmak istiyorum. Geri dönüş kolay olmayacak benim için.
 
Tam bir yıldır maç yapmadım. Sadece antrenman yaptım. Maksimum performansımı veremeye çalışacağım. Ama yavaş yavaş kendimi bulacağımı düşünüyorum. Birden eski seviyeye çıkmak kolay olmayacak ama elimden geleni yapacağım.
 
Bana bu şansı veren yeni teknik direktörümüz Pereira ve Başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum. En büyük isteğim bu şansı değerlendirmek ve taraftarın beklentilerini karşılayabilmek. Sezonu geçirdiğim U21 Takımında da bana çok yakın ilgi gösterildi. Antrenör Hasan Özdemir ve ekibi ile çok iyi çalıştık. Genç arkadaşlarla aramızda çok iyi bir iletişim kuruldu. Hiç yabancılık çekmedim. Bana çok yardımcı oldular.”
 
KÂBUS BİTECEK Mİ?
 
Juventus'tan Fenerbahçe'ye 2012-13 sezonunda transfer olan başarılı Sırp futbolcu yaşadığı sakatlıklar, yabancı kontenjanı problemi ve kendi bölgesindeki Kuyt'ın üstün performansı sebebiyle bir türlü takımda yer bulamamıştı. Fenerbahçe forması altında 27 maça çıkan Krasiç 1 gol kaydetti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!