comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira, Yunanistan'dan neden ayrıldı?

17 Haziran 2015, Çarşamba 09:15
Vitor Pereira, Yunanistan'dan neden ayrıldı?

Vitor Pereira'nın çifte kupayla sezonu kapadığı Yunanistan'dan aniden ayrılmasının nedeni ortaya çıktı.

Teknik Direktör Vitor Pereira'nın çifte kupayla sezonu kapadığı Yunanistan'dan apar topar ayrılmasının nedeni ortaya çıktı.
 
Porto'da farklı bir profil çizen 46 yaşındaki çalıştırıcı, Olympiakos'da ise aradığı ortamı bulamadı. Geçen sezonun ortasında Michel'in yerine göreve gelirken ortaya konan proje ve planların hiçbirinin tutmasının Pereira'yı huzursuz ettiği belirtildi. Yunan kulübün başkanı Marinakis ile ciddi iletişim sorunları yaşayıp, kendi alanlarının ihlal edildiğini düşünen Portekizli antrenörün yeni bir hedef arayışına girdiği kaydedildi.
 
İskoç Rangers'la da bu nedenle görüştüğü ifade edilen Pereira'nın, Fenerbahçe'de de özellikle Terraneo başta olmak üzere önemli bir proje bulmasından dolayı imzayı attığı aktarıldı.
 
Porto kulübüne yakın kaynakların bilgisine göre, Porto'da görev yaptığı dönemde 2010-13 yılları arasında güçlü bir proje olması ve gerçek profesyonellerle çalışmasının başarıda birinci kaynak olduğu dile getirildi.
 
Fenerbahçe'yi tercih etmesindeki en önemli neden olarak projeleri gösteren Pereira, Yunanistan'dan verilen sözlerin tutulmaması yüzünden ayrıldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!