comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Jimmy Durmaz: "Açık sözlülüğü hoşuma gitmişti"

10 Haziran 2015, Çarşamba 10:40
Jimmy Durmaz:

Olympiakoslu Jimmy Durmaz, Fenerbahçe'nin başına geçen hocası Vitor Pereira'yı değerlendirdi, sarı-lacivertlileri heyecanlandırdı.

Fenerbahçe yeni teknik direktörü Vitor Pereira'yı İstanbul'a getirdi.

Olympiakos'u şampiyon yaparak Yunanistan'dan ayrılan deneyimli teknik adamı, Yunan ekibindeki öğrencisi Jimmy Durmaz yorumladı, bir dönem Gençlerbirliği forması da giyen 26 yaşındaki oyuncu sarı-lacivertli taraftarların yüreğine su serpti.
İsveç basınına konuşan Olympiakoslu futbolcu, “Pereira tamamen bambaşka bir hoca. Tüm oyuncularla konuşan, çok iyi bir teknik direktör. Onun sayesinde bu sezon iyi futbol oynadık. Takımın başına geçer geçmez bana ‘Seni takımımda istiyorum' demişti. Açık sözlülüğü çok hoşuma gitmişti” dedi.

Yunan ekibinde eski hoca zamanında yeterince forma giyemediğini ancak Pereira ile kendini bulduğunu ifade eden Jimmy Durmaz, “Michel ile sorunlarım vardı. Bu yüzden Türkiye'ye dönmek istedim. O dönem Beşiktaş beni istedi. Kiralık olarak gitmem gündemdeydi ancak Pereira gelince işler değişti. Benim takımdan ayrılmama izin vermedi” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!