comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe maçı öncesi mesaj!

30 Ocak 2015, Cuma 22:33
Ersun Yanal'dan Fenerbahçe maçı öncesi mesaj!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi Türkiye Ligi'nin en renkli takımlarının karşılaşması olacak şeklinde konuştu. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Trabzonspor - Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Maç hakkındaki düşüncelerini ifade eden Yanal şunları söyledi:

" Bu süreçte 3 puan çok önemliydi. Eleştirilecek çok yerimiz olabilir. Zaman zaman oyundan düşen oyuncular oldu. Gol de yiyebilirdik, gol de atabilirdik" dedi.
Kadro sıkıntıları olduğunu dile getiren başarılı hoca, "Bu süreci 3 puanlarla geçmek zorundayız. Önümüzde birkaç maç daha bu sıkıntı yaşanacak. Ondan sonra rahatlayacağız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Gelecek hafta Fenerbahçe ile oynayacakları mücadeleye değinen Yanal, "Türkiye liginin en renkli maçlarından bir tanesi olacak. Futbol ve futbolun güzel tarafları olsun. İki takım da sahaya her zaman olduğu gibi kazanmak için çıkacak. Biz de iyi bir sonuç almaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!