comScore

Chelsea Chelsea

Chelsea karıştı. Fabregas'tan takım arkadaşlarına eleştiri!

16 Aralık 2015, Çarşamba 21:15
Chelsea karıştı. Fabregas'tan takım arkadaşlarına eleştiri!

Jose Mourinho bazı oyuncular tarafından sabote edildiğini iddia ederken bir çıkış da Cesc Fabregas'tan geldi!

FutbolArena - Chelsea'de sular durulmak bilmiyor ve görünen o ki yakın zamanda, en uzak ihtimalle devre arasında kulüp içerisinde birtakım yol ayrılıkları yaşanacak!

Jose Mourinho işinin sabote edildiği ve bazı oyuncular tarafından ihanete uğradığı açıklamıştı. Bu açıklama sonrası bu kez de Cesc Fabregas'tan bir açıklama geldi.


Cesc Fabregas takım arkadaşlarını eleştirdi!

 
Cesc Fabregas büyük bir oyuncu olarak adlandırılanların ve bu doğrultuda büyük rakamlar alanların büyük oyuncu sıfatına yakışır şekilde davranmaları gerektiğini ifade etti.
 
Cesc Fabregas sözlerine şu şekilde devam etti; "Ben demiyorumki bazı sezonlar istemediğiniz şekilde kötü geçemez ve kötü sonuçlar alınamaz. Ancak sonuçlar dibe vursa da duruşumuz her daim zirvede olmalı. Biz her daim en iyi oynumuzu sergilemeliyiz. Her oyuncu şu an sergiledikleri performanstan çok daha iyisini sergilemek zorunda."
 
Jose Mourinho'nun sabote edildiği iddiası, Cesc Fabregas'ın kazanılan ücretlerin hakedilmesi gerektiği çıkışı, Eden Hazard'ın sakatlık ve formsuzluk gündemi ile saha içerisindeki çeşitli dialoglar Chelsea'deki karışıklığı net şekilde gözler önüne seriyor. Futbolcuların birbirine eleştirisi şaşırtıcı değil! Son olarak Liechester City maçında Diego Costa'nın kendi defans oyuncularına verdiği tepki de düşünüldüğünde şu sonuca varıyoruz... Ocak ayında Chelsea'de taş taş üstünde kalmayabilir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!