comScore

Chelsea Chelsea

Jose Mourinho: 'İhaneti gördüm!'

16 Aralık 2015, Çarşamba 20:07
Jose Mourinho: 'İhaneti gördüm!'

Portekizli teknik adam Jose Mourinho birilerinin Chelsea'deki işini sabote ettiği iddiasını ortaya attı.

FutbolArena - Chelsea'de sular durulmak bilmezken son günlerde camia karşılıklı suçlamalar ve ithamlarla adeta çalkalanıyor. Son şampiyon Premier Lig'in 16. haftasının kapanış maçında bu sezonki 9. mağlubiyetini alırken, 16. hafta itibariyle küme düşme hattının yalnızca 1 puan üzerinde 16. sırada yer aldı.

Jose Mourinho'ya sabırların taşıp, inancın yitirildiği bu mağlubiyet sonrası kulüp içerisindeki ilk çıkış başarının olduğu kadar başarısızlığın da baş mimarı olan Jose Mourinho'dan geldi. Portekizli teknik adam birilerinin Chelsea'deki işini sabote ettiği iddiasını ortaya attı.
 

" Birileri işimi sabote ediyor. "

 


 
Jose Mourinho'nun dile getirdiği iddiaya göre kendisinin en iyi özelliklerinden birisini oyunu çok iyi okuması ve bunu da oyuncularına aktarabilmesi ancak birileri onun işini sabote ediyor.
 
Jose Mourinho sözlerine " Geçtiğimiz sezon olağanüstü işlere imza attım ve oyuncularımı belli bir seviyeye yükselttim ancak bu aralar sergiledikleri performansın bu bahsettiğim seviyeyle alakası yok. Ve artık çıtayı da yükseltemiyorlar. "
 
Jose Mourinho puan tablosuna bakıldığında düşme hattının içerisinde gözükmelerine rağmen düşmeme mücadelesi veren ekiplerin arasında yer almadıklarını ve almayacaklarını da iddia etti.
 
Devamında ise " Oyuncularımın antremanlarda sergilediği performanstan şikayetçi değilim ancak iş maç vaktine geldiğinde adeta ihanete uğruyorum. Gelinen bu noktada ilk 4'te bitiremeyeceğiz ancak 5 yahut 6. sırada tamamlama şansımız var. Üst sıralardaki takımlar çok sık puan kaybediyor. Ancak sonuç olarak bulunduğumuz konumdan utandığımı da itiraf etmeliyim. " şeklinde konuştu.
 

" Chelsea'de kalmak isterim. "

 


 
Jose Mourinho sözlerini noktalandırırken duygu ve düşüncelerini şu şekilde aktardı; " Söylemek istediğim tek şey menajerlik koltuğunda oturmak istediğimdir. Kaldı ki sizler beni çok iyi tanıyorsunuz ve çok iyi tanıdığınız Jose Mourinho hiçbir zaman mücadele etmekten korkmaz. Ve şu anda da büyük bir mücadele söz konusu. Dolayısıyla kulüpte kalmak istiyorum ve umarım Roman Abramovic Bey ve yönetim kurulu da benim bu isteğim doğrultusunda düşünüyordur. "


 

"Eden Hazard polemiklerine gerek yok "

 


 
Jose Mourinho sözlerini noktalandırırken son lig maçında 30 dakika dolmuşken Jamie Vardy ile girdiği mücadele sonrası sakatlanan ve oyundan alınan Eden Hazard ismi üzerinde yaratılan polemiklere tepki gösterdi ve " Kenara gelme kararını kendisi verdiğine göre ciddi bir sakatlık yaşamış olmalı. İlk tepkisi devam edemeyeceği şeklinde olmasına rağmen ardından kendini bir kez daha denemek istediğini ifade etti. Ancak baktık ki devam edecek durumda değil. Yani ciddi anlamda sakatlandı. " dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!