comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş transfer haberleri - 16 Ocak Cumartesi

16 Ocak 2016, Cumartesi 17:18
Beşiktaş transfer haberleri - 16 Ocak Cumartesi

Beşiktaş ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş'ın kaleci transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaş Transfer Haberleri -  Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 41 puan ile lider tamamlayan Beşiktaş'ta ara transfer döneminin ana gündemi kaleci transferi oldu. Beşiktaş ile ilgili bugün basında hangi transfer haberleri çıktı? FutbolArena, Beşiktaş transfer haberlerini derledi.

16 Ocak Cumartesi Beşiktaş Transfer Haberleri


 

Beşiktaş'ta Lamine Sane sürprizi

 

Teknik Direktörü eski Bayern Münih'li Willy Sagnol ile tartışan ve kulüpten ayrılmak isteyen Bordeaux'un kaptanı Lamine Sane'ye Aston Villa'dan teklif yok! 
 
Sagnol tarafından sakat sakat oynatıldığı için takımdan ayrılmak isteyen ve İngiltere'ye gitmeyi düşünen Sane'ye Beşiktaş talip. Bordeaux Başkanı Jean Louis Triaud'un Fransız basınına yaptığı açıklamaya göre Aston Villa, Sane için resmi bir teklifte bulunmadı. 

Jose Sosa River Plate'e mi gidiyor?

 

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa için geçtiğimiz günlerde River Plate'in talip olduğu yazılmıştı. Arjantin kulübünün başkanı Rodolfo D'Onofrio, Sosa'ya talip olduklarını doğrularken teklifin detaylarını da açıkladı.
 
Rodolfo D'Onofrio yaptığı açıklamada, "Sosa'nın menajeriyle görüştük. Arjantin'e gelmek istediğini duyunca talip olduk. Fakat Beşiktaş'ın istediği ücret çok yüksekti. Biz 2 milyon dolar verdik, Beşiktaş 9 milyon dolar istedi. Bu yüzden bizim için bu transfer imkansızlaştı" dedi.
 
Sosa için ayrıca Arap kulüplerinin de talip olduğu fakat Beşiktaş'ın şu dönemde transfere sıcak bakmadığı ifade ediliyor.

Beşiktaş'ın Boyko transferinde son durum

 

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Denys Boyko ve Douglas Silva hakkında Dnipro'nun hocası Miron Markevich açıklamalarda bulundu. Lig TV'ye konuşan Markevich, "Kulüpler arasında anlaşma olursa ben de sevinirim" dedi.
 
Antalya'da kamp yaptıkları otelde açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, "İki takım anlaşırsa ben de sevinirim. Boyko, Beşiktaş'a gider ve Beşiktaş'ın şampiyon olmasını sağlarsa sevinirim. Bildiğim kadarıyla Douglas ile Stuttgart da ilgileniyor. Ancak yine de iki takım arasında olan bir şey" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!