comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş transfer haberleri - 12 Ocak Salı

12 Ocak 2016, Salı 17:20
Beşiktaş transfer haberleri - 12 Ocak Salı

Beşiktaş ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş'ın kaleci transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaş Transfer Haberleri - Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 41 puan ile lider tamamlayan Beşiktaş'ta ara transfer döneminin ana gündemi kaleci transferi oldu. Beşiktaş ile ilgili bugün basında hangi transfer haberleri çıktı? FutbolArena, Beşiktaş transfer haberlerini derledi.
 

12 Ocak Salı Beşiktaş Transfer Haberleri


Oğuzhan Özyakup, Arsenal'e mi transfer oluyor?

 

Beşiktaş'ın formda isimlerinden Oğuzhan Özyakup'a eski takımı Arsenal talip oldu.
 
Milliyet'te yer alan habere göre Mesut Özil'den çok memnun olan Arsene Wenger'in Arda Turan'ı örnek aldığı için Oğuzhan Özyakup'u yeniden istediği bilgisine yer verildi.
 
Haberde Arsenal'in Oğuzhan Özyakup için 9.3 milyon Pound'luk bir teklif hazırlandığı ifade edildi.
 
Oğuzhan Özyakup'un bu sezon Süper Lig'de 15 maçta 5 golü bulunuyor.

 

Jose Sosa Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?


 

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa için teklifler gelmeye devam ediyor. FIFA Menajeri Ayhan Yeşilbaş, yıldız futbolcu için elinde ciddi bir teklifin olduğunu açıkladı.
 
Radyospor'a konuşan Yeşilbaş, "Sosa için elimde bir teklif var. Eğer Beşiktaş kabul ederse bu teklifi sunacağım. Çok ciddi bir teklif var. Dosyaları hazırladım. Suudi Arabistan tarafından bir takım ilgileniyor. Ben Beşiktaşlı bir menajerim. Sosa'nın sözleşmesi 1 yıl sonra bitiyor. Bedava gitmesini istemem. Çok iyi teklif var" dedi.

Beşiktaş'ın Cassio transferinde son durum 

 

Beşiktaş'ın kaleci Cassio transferi için çalışmaları devam ediyor. Oyuncuyla anlaşan siyah-beyazlılar oyuncunun kulübü Corinthians ile görüşmelerine devam ediyor.
 
Bu sene şampiyon olan ve ligde sadece 12 gol yiyen Corinthians file bekçisi Cassio, transferi için Galatasaray'ın ve aynı zamanda Brezilya Milli Takımı'nın kaleci antrenörü olan Claudio Taffarel ile görüştü. 
 
Taffarel'in Cassio'ya “buraya gelirsen hem sen iyi bir kulüpte oynamış olacaksın hem de Beşiktaş çok iyi bir kaleci kazanmış olacak. Muslera ile birlikte Türkiye'nin en iyi iki kalecisi olursunuz. Hatta buradan Brezilya milli takımına da davet edilirsin hiç tedirginlik yaşama” söylediği kaydedildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!