comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Tomas Sivok, Bilic'ten forma istiyor

04 Nisan 2015, Cumartesi 09:19
Tomas Sivok, Bilic'ten forma istiyor

Sakatlığındaki yanlış teşhisten dolayı takımdan uzak kalan Sivok, Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic'ten forma istedi.

Beşiktaş'ın aylardır sesi soluğu çıkmayan ve geçtiğimiz günlerde takımla birlikte çalışmalara yeniden başlayan Tomas Sivok, futbolu özlediğini dile getirdi.
 
Sakatlığında yaşanan teşhis krizi yüzünden boş yere futboldan uzak kaldığını söyleyen Çek oyuncunun, takım arkadaşlarına, hem Beşiktaş hem de milli takımına faydalı olamadığı için çok üzgün olduğunu söylediği öğrenildi.
 
Şu an için dizinde bir problem olmayan fakat ameliyat olmadığı için her an dizinin şişme ihtimali de bulunan Sivok, kalan haftalarda forma giymek istediğini de Teknik Direktör Slaven Bilic'e iletti.
 
Zaten daha önce bu oyuncuyla konuşarak lig sonuna kadar sağlıklı olması durumunda şans vereceğini söyleyen hocasına dert yanan siyah - beyazlı oyuncunun, “Kendimi iyi hissediyorum ama keşke bir hazırlık maçı oynasaydım, kendimi test etmiş olurdum. Maç eksiğim var. Bir kaç maç oynadıktan sonra, eski formuma kavuşurum. Kalan haftalarda takıma katkı sağlamak istiyorum. Hiç bu kadar futbolu özlediğimi hatırlamıyorum” diye konuştuğu bildirildi.
 
Öte yandan, sezon sonu mukavelesi bitecek olan Tomas Sivok, sözleşmesi biter bitmez ülkesinde ameliyat olacak. Yeni sezonda hangi takımda oynayacağı henüz netlik kazanmayan Çek oyuncu, önceliğini Türk kulüplerinden yana kullanacak.
 
Takımla birlikte idmanlara başlayan Sivok şans bekliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!