comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'a derbi öncesi iyi haber!

21 Mart 2015, Cumartesi 09:26
Beşiktaş'a derbi öncesi iyi haber!

Süper Lig'de yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak Siyah-Beyazlılar'da, bu mücadele öncesinde gelen haberler, Club Brugge yenilgisinin olumsuz etkilerini az da olsa hafifletti.

Ligde Sivasspor karşılaşmasında adalesinde yırtık oluşan ve takımının Belçika temsilcisiyle Avrupa Ligi'nde oynadığı 2 mücadelede de forma giymeyen Jose Sosa, bu problemini tamamen atlattı ve dün sabah saatlerinde yapılan antrenmanda yer aldı.
 
Öte yandan dizindeki ödem sebebiyle Brugge'le deplasmanda oynanan maçın kadrosunda yer almayan ve önceki günkü rövanşta da yedek kulübesinde oturan Atiba'nın da, sakatlığını tamamen atlattığı bildirildi. 
 
Teknik direktör Slaven Bilic'in, ilk 11'in değişilmez ismi olan bu ikiliyi, yarın oynanacak derbide beraber görevlendirmeyi planladığı öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!