comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş transferde atağa kalktı! 3 yıldız...

18 Şubat 2015, Çarşamba 09:25
Beşiktaş transferde atağa kalktı! 3 yıldız...

Yeni sezonda Vodafone Arena'da Şampiyonlar Ligi marşını çaldırmayı kafasına koyan Beşiktaş'ta şimdiden transfer görüşmelerine başlandı.

Yeni sezona yeni yuvasında girecek olan Kara Kartal'da hazırlıklara şimdiden başlandı!
 
Vodafone Arena'da mutlaka Şampiyonlar Ligi müziğini duymak isteyen Başkan Fikret Orman, teknik direktör Slaven Bilic ile masaya oturdu, raporu aldı. Finansal Fair-Play kuralı nedeniyle çok dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizen Orman, Bilic'in sağ duyulu yaklaşımı ve hazırladığı rapor ile atağa kalktı.
 
Bilic'in onayı, yönetimin girişimleriyle ilk transferde sağlam bir adım atıldı. Gökhan İnler ile görüşüp olumlu yanıt alan Siyah-Beyazlılar; Napoli ile de sezon sonu masaya oturacak. İtalyan takımıyla 2016 yılı Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli ön libero, son 10 maçta sadece 2 kez forma giydi, diğer 8 mücadelede kulübede bekledi. Daha önce Gökhan İnler için kapıyı 10 milyon Euro'dan açan Çizme Kulübü'nün, hem performansındaki düşüş hem de son yılı olması nedeniyle çok cüzi bir miktar talep etmesi bekleniyor.
 
Ligde 3 aydır forma giymiyor

Bilic'in yönetimden bir diğer isteği, stoper...
 
Sezon başında olduğu gibi devre arasında da en önemli kıstas olarak ‘tecrübe'den bahseden Hırvat teknik adam; Ocak'ta yapılan Milosevic transferine rağmen Younes Kaboul'da ısrarcı... Tottenham'da menajer Mauricio Pochettino'nun ligde son 3 aydır bir kez bile şans tanımadığı Fransız oyuncu, sezon sonunda ayrılmak istediğini kulübüne de bildirdi.
 
Piyasa değeri şu an 5.5 milyon Euro olarak gözüken Kaboul'u mutlak isteyen Bilic, en kötü senaryo olarak kiralama formülünü masaya koydu. Bilic'in son talebi ise forvete... 
 
Bir de golcü istiyor
 
Gökhan Töre, Olcay Şahan ve Ba'dan oluşan hücum hattından çok memnun olan genç çalıştırıcı; buna rağmen mutlaka bir forvet daha alınması gerektiğini ifade etti. İsim konusuna çok takılmayan Bilic'in bu konudaki kıstasları da belli: Genç ya da ihtiyar fark etmez; Şampiyonlar Ligi'nde çok tecrübeli bir isim olsun, yeter...

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!