comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş camiası tedirgin!

13 Şubat 2015, Cuma 10:30
Beşiktaş camiası tedirgin!

Slaven Bilic, alınan sonucu her ne kadar "Rotasyon zorunluluğuna" bağlasa da takımın performansının giderek düşmesi camiada tedirginlik yarattı. Teknik heyet ve yönetim, zaman geçirmeden acil önlem paketini devreye soktu.

1 FUTBOLCULARA UYARI GELDİ
 
Teknik Direktör Bilic, "Endişeye gerek olmadığı" yönünde mesajlar vermesine rağmen, takımın futboldaki düşüşünden son derece rahatsız. Ligde Bursa, Avrupa'da da Liverpool ile oynanacak kritik maçlar öncesi talebelerinin dikkatini çeken Hırvat hoca, "16 günlük süreçte yapacağımız maçlar her iki kulvardaki konumumuzda belirleyici olacak. Sizden sadece işinize odaklanmanızı istiyorum" dedi.

2 KAPTAN TOLGA DÜMENE
 
Kaptan Tolga Zengin de yönetim ve Bilic'in isteği üzerine devreye girdi. Tolga'nın takım arkadaşlarıyla yaptığı konuşmada, "Zaman zaman düşüşler olabilir. Her zaman mükemmel oynayamazsınız. Ancak mücadele gücümüzü kaybetmemeliyiz. Mücadeleyi en yüksek seviyede tutmayı başarırsak, bu dönemi hasarsız atlatırız" ifadelerini kullandığı ve galibiyet sözü aldığı belirtildi.
 
3 BAŞKAN ORMAN'DAN MORAL
 
Siyah-beyazlı yönetim de oluşan olumsuz havayı dağıtmak için harekete geçti. Başkan Fikret Orman'ın bundan sonra sık sık BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek idmanları izleyeceği ve futbolculara moral vereceği öğrenildi. Orman'ın yanı sıra 2. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de antrenman ziyaretlerini artıracağı, futbolcularla yakından ilgileneceği bildirildi.
 
4 İDEAL 11'E YOĞUNLAŞILACAK
 
Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'ndan elenmesi ile birlikte "Rotasyon" şıkkının devre dışı kalması nedeniyle teknik heyet bundan böyle "İdeal 11" üzerinde daha fazla duracak. Ancak bu konuda üst üste yaşanan sakatlıklar, Slaven Bilic'in canını sıkıyor. Son dönemde Opare ve Milosevic'in sakatlıklarına İsmail Köybaşı ve Ramon Motta'nın da eklenmesi özellikle "savunmada" büyük sorun teşkil ediyor.
 
İŞTE BEŞİKTAŞ'IN SIRAT KÖPRÜSÜ
 
15 Şubat'ta Bursaspor ile Olimpiyat Stadı'nda kritik bir maça çıkacak.
19 Şubat'ta İngiltere'de Liverpol ile Avrupa Ligi maçı oynayacak.
22 Şubat'ta Türkiye'ye dönüp Eskişehir deplasmanına gidecek.
26 Şubat'ta Avrupa Ligi'nde Liverpol 'u sahasında misafir edecek.
1 Mart'ta ise ligde Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!