comScore

Slaven Bilic, West Ham ile sözleşmesini uzatacak mı? - Premier Lig Haberleri

07 Mart 2016, Pazartesi 13:48
Slaven Bilic, West Ham ile sözleşmesini uzatacak mı? - Premier Lig Haberleri

İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United'ın Slaven Bilic için harekete geçtiği iddia edildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham'ı çalıştıran Hırvat teknik adam Slaven Bilic takımı ile yakaladığı müthiş performans sonrası sözleşme uzatma teklifi aldı.

Premier Lig'de menajer olarak ilk sezonunda başarılı bir grafik çizen Arsenal,Tottenham, Manchester City gibi takımları yenerek büyük bir sükse elde eden teknik adam, bu hafta sonu oynanan karşılaşmada da deplasmanda Everton'ı 2-0 geriden geldi ve karşılaşmayı 3-2 yenerek müthiş bir zafer elde etti.

 

Slaven Bilic, West Ham'da kalacak mı?

 

Premier Lig'de üst üste 3. galibiyetini alıp 49 puana yükselen ve Avrupa kupaları mücadelesini sürdüren West Ham'da Teknik Direktör Bilic'in bu beklenmedik performansına kayıtsız kalmayarak Hırvat teknik adamın 3 yıllık sözleşmesini 3 yıl daha uzatma teklif edeceği İngiliz basınında yer aldı.

Geçen sezon Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra West Ham ile 3 yıllık sözleşme imzalayan 47 yaşında ki Hırvat teknik adama, kulübü West Ham maddi yönden de iyileştirilmiş bir şekilde 2021 yılına kadar sürecek bir sözleşme teklif edeceği belirtildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!