comScore

Slaven Bilic'ten Andy Carroll açıklaması

07 Ocak 2016, Perşembe 17:27
Slaven Bilic'ten Andy Carroll açıklaması

Newcastle United ve Liverpool'un eski santraforu Andy Carroll sezona sakatlık kabusu ile girmiş olmasına rağmen yeşil sahalara döndükten sonra sergilediği performansla ara transfer döneminde birçok kulübün hedefi oldu.

FutbolArena - 1.93 boyunda ve 27 yaşındaki pivot santrafor bu sezon Premier Lig'de 6 kez ilk 11'de olmak üzere 12 maçta forma giydi ve 3 gol, 1 gol pası istatistiğine sahip. West Ham'ın Premier Lig'de oynadığı son 4 maçta ortaya koyduğu mücadele ve hücumdaki üretkinliği ile göz kamaştırdı.


Slaven Bilic, Andy Carroll için ne dedi?

 
West Ham menajeri Slaven Bilic ise oyuncusu hakkında çıkan transfer dedikoduları hakkında şu şekilde demeç verdi; " Kulüp olarak ona gelecek olan teklifleri duymak istemiyoruz. Biz Andy Carroll'ın kalmasını ve birçok maç ortaya koyduğu performansı sergilemeye devam etmesini arzuluyoruz.
 
Onun kalitesi ortada ve kimse ondan vazgeçmek istemiyor. Ancak ne zaman ki gol atmaya başlasın, hemen o an transfer dedikoduları da peşisıra geliyor. Bu dedikoduları durdurmanın tek yolu onun kötü oynaması, biz de doğal olarak böyle bir seçeneği istemeyiz. 
 
Kaldı ki onun takım içerisindeki hal ve hareketleri gayet uyumlu, kendisi de kulüpte bulunmaktan mutlu, bunu bizzat biliyorum. "

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!