comScore

Tottenham'da ayrılık rüzgarları...

03 Kasım 2015, Salı 22:15
Tottenham'da ayrılık rüzgarları...

Tottenham Hotspur'ın kanat oyuncusu Andros Townsend, kulübeden sıkılmışa benziyor.

FutbolArena Dış Haberler - Tottenhan Hotspur'ın 24 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu Andros Townsend'in, bu sezon halinden hiç memnun olmadığı ada spor kamuoyunda sıkça konuşulan konular arasında... Tottenham Hotspur altyapısında yetişen ve 8 yaşından bu yana kulübün birçok farklı genç branşında forma giyen sol ayaklı kanat oyuncusunun bu sezon kulübeye mahkum olması onun canını fazlasıyla sıkmışa benziyor.  
 
Mauricio Pochettino yönetimindeki Tottenham Hotspur'da bu sezon hiçbir Premier Lig maçında 11'de başlamamış olan Andros Townsend, kulübeden dahil olduğu 3 lig maçında toplamda 64 dakika oyunda kaldı.

Sol kanatta oynamak istediğini de her fırsatta dile getiren sol ayaklı kanat oyuncusu, takımının dün akşam 3-1 kazandığı Aston Villa maçının sonunda fizyoterapist Nathan Gardiner ile itişmeye kadar varan, oldukça ciddi bir tartışma yaşadı.
 
Evening Standart'a dayandırılan habere göre İngiltere Ulusal Futbol Takımı ile 2016 Avrupa Şampiyonası'nda görev almayı bekleyen Andros Townsend açısından kendi kulübünde bu kadar az dakika alması onun tüm planlarını alt üst ediyor.
 
Aston Villa, Newcastle United, Southampton ve Sunderland'in bizzat ilgilendiği hücum oyuncusu için, Swansea City'nin de kiralık düşüncesi olduğu, konuşulan haberler arasında.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!