comScore

N'Zonzi SEvilla ile anlaştı

09 Temmuz 2015, Perşembe 15:58
N'Zonzi SEvilla ile anlaştı

Başarılı orta saha oyuncusu artık Sevilla forması giyecek.

FutbolArena Dış Haberler - Stoke City'nin 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Steven N'Zonzi'nin 7 milyon Sterlin karşılığı İspanya'da Sevilla kulübüne transfer olduğu bildirildi.
 
Geçtiğimiz sezonun Uefa Avrupa Ligi Şampiyonu'na transfer olan N'Zonzi, 2012'de 3 milyon Sterlin bonservis bedeliyle transfer olduğu Stoke kulübünü 2 katından fazla bir bonservis bedeli karşılığında bırakıyor. Geçen bu sürede 120 kez Stoke forması giyen N'Zonzi için futbolarena ekibi olarak geçtiğimiz hafta şu şekilde bir analizde bulunmuştuk. 
 
Steven N'Zonzi – Stoke City

26 yaşındaki Fransız oyuncunun listedeki isimler gibi yıldız oyunçu kategorisinde olduğu söylenemez ancak fiziksel olarak takıma katkı sağlayabileceği ve düşük bir bonservis bedeliyle, yedek ağırlıklı olarak da olsa sorun çıkarmadan orta sahaya takviye olarak transfer edilebileceğini belirtmek isteriz. N'Zonzi 1.90'lık boyuna rağmen pas dağıtmada gayet başarılı ve sahada basmadık yer bırakmayan, mücadele gücü oldukça yüksek bir oyuncu. Biraz üzerine düşülse ondan yeni bir Patrick Vieira efsanesi yaratılabilir kanısındayız.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!