comScore

Önder Özen eski takımına karşı

18 Nisan 2015, Cumartesi 20:14
Önder Özen eski takımına karşı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, ilk maçında eski takımına karşı sahaya çıktı.

Hafta içinde Kasımpaşa teknik direktörlüğüne getirilen Önder Özen, ilk maçında eski ekibine karşı sahaya çıktı.
 
Beşiktaş'ta futbol genel direktörlüğü yapan ve sezon başında bu görevinden ayrılan Özen, Kasımpaşa teknik direktörü olarak ilk kez yedek kulübesinde yer aldı.
 
Önder Özen, maç öncesinde siyah-beyazlıların yedek kulübesindeki oyuncu ve teknik heyetle tek tek tokalaştı. Özen, Slaven Bilic'e sarılarak başarılar diledi.
 
Bir dönem siyah-beyazlı takımda forma giyen Mehmet Aurelio da Özen'in yardımcısı olarak ilk heyecanını Beşiktaş'a karşı yaşadı.
 
ISAKSSON 7 HAFTA SONRA KALEDE

Kasımpaşa'da İsveçli kaleci Jan Andreas Isaksson, 7 hafta sonra ilk 11'de şans buldu.
 
Son olarak takımının 19. haftada Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda yaptığı ve 6-2 mağlup olduğu karşılaşmada kalede yer alan tecrübeli kaleci, sonraki 7 maçta ilk 11'de forma giyemedi. Kardemir Karabükspor, Trabzonspor ve Gençlerbirliği maçlarında kadroda yer almayan Isaksson; Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor ve Galatasaray maçlarında ise yedek soyunmuştu.
 
Lacivert-beyazlı takımda sakatlıkları süren Orhan Şam ile Eren Derdiyok da kadroda yer almadı.
 
Beşiktaş'ta kadroda yer almayan İsmail Köybaşı ve Atınç Nukan, 21 Yaş Altı Ligi'nde Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmada forma giydi. Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'nde oynanan ve 2-2 berabere biten maçta Beşiktaş'ın golleri bu iki oyuncudan geldi.
 
Bu arada Kasımpaşalı oyuncular, sahaya “Daha iyi bir dünya için sevgi, saygı, merhamet kutlu doğum haftanızı tebrik ederiz” yazılı pankartla çıktı.
 
Hafta içinde gergin günler yaşayan ve İngiltere'de olduğu öğrenilen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, tribünde yer almadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!