comScore

Kemal Özdeş: "Ne gerekiyorsa yapmaya hazırım"

07 Mart 2015, Cumartesi 19:18
Kemal Özdeş:

Balıkesirspor'da Teknik Direktör KemalÖzdeş, Gençlerbirliği maçından sonra KulüpBaşkanı Tuna Aktürk ile konuşup, görevi bıraktığını belirterek, "Yinebaşkanımla konuşacağım, Balıkesirspor için ne gerekiyorsa yapmayahazırım" dedi.

Balıkesirspor'da Teknik Direktör KemalÖzdeş, Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Özdeş, maçın ardından yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor karşısında 2-0 öne geçmelerine rağmen, maçı 2-2 berabere tamamladıklarını ve 1 puanla sahadan ayrıldıklarını söyledi.
İkinci yarıda sahalarında yaptıkları Torku Konyaspor, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor maçlarını final havası gibi gördüklerini ancak galibiyet alamadıklarını dile getiren Özdeş, üzgün olduğunu ifade etti.

Özdeş, 2-0 öne geçtikten sonra top tutarak, kontra ataklarla gol aramayı düşündüklerini ancak başarılı olamadıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

"Rakibin kurduğu baskının ardından yediğimiz goller bize pahalıya mal oldu. Bu sonuçtan sonra bir beklenti yaratmak çok güç. Sahamızdaki Gençlerbirliği maçından sonra Kulüp Başkanımızla konuşup, görevi bırakmıştım. Yine başkanımla konuşacağım, Balıkesirspor için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Başkanı, takımı ve şehri seviyorum. Başkanım o zaman izin vermemişti. Buradan ayrılmamdan sonuç alınacaksa hiç çekinmeden yaparım."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!