comScore

Kemal Özdeş: "Beşiktaş bizim rakibimiz değil"

01 Mart 2015, Pazar 21:53
Kemal Özdeş:

Balıkesirspor teknik direktörü Kemal Özdeş, maç sonunda yapıtığı açıklamada, "Beşiktaş'tan 3 puan almak çok zor, Beşiktaş bizim rakibimiz  değil" dedi.

Balıkesirspor teknik direktörü Kemal Özdeş, Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldıkları maç sonrası açıklamalarda bulundu:

"Öncelikle şunu söyleyeyim, Beşiktaş çok güzel gidiyor Avrupa'da. Onlara teşekkür ediyoruz ülkemizi iyi temsil ettikleri için. Size maçtan önce de söylemiştim, çok fazla maç oynuyoruz son haftalarda.
İlk bölümde çok efor sarf etti oyuncularım. Sonlarda Beşiktaş'ın yorulacağını biliyorduk. Final paslarını atabilsek buradan 3 puan alacaktık. Beşiktaş bizim rakibimiz değil, buradan 3 puan almak çok büyük bir adım olacaktı. Bizim rakibimiz haftaya oynayacağımız takım, Çaykur Rizespor.

Beşiktaş Türkiye'nin en iyi takımı. Bugün dinlenik olsaydı çok zor maç olurdu. Oyuncularıma bugün çok önemli bir gün olduğunu söylemiştim. Oyuncularım iyi oynadı. Onlara teşekkür ediyorum.

Ben geldiğimden beri 5-6 maç kaybettik ve bunlar 1-0'lık skorlarla oldu. Deplasmanda iyi oynuyoruz. İçeride taraftarlarımızdan destek istiyorum. Çünkü oyuncularıma çok inanıyorum."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!