comScore

Balıkesirspor umudunu koruyor

09 Şubat 2015, Pazartesi 16:47
Balıkesirspor umudunu koruyor

Süper Lig'de Torku Konyaspor'a evinde tek golle yenilen Balıkesirspor, 13 puanla son sıradan kurtulamazken Başkan Tuna Aktürk, umutlu mesajlar verdi.

Azimle mücadeleye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Aktürk, "Galibiyet bize avantaj getirecekti. Yine de yolumuza devam ediyoruz. Son maça kadar pes etmeyeceğiz" dedi.
 
Maçta, "İnanmış bir şehir, inanmış bir takım herşeyi başarabilir" yazılı pankart açarak takımlarını destekleyen taraftarına teşekkür eden teknik direktör Kemal Özdeş ise, "Sevenlerimizi üzüyoruz ama toparlanacağız" diye konuştu.
 
Ligde yalnız ilk yarıda Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor'u üst üste mağlup eden Balıkesirspor'da Torktu Konyaspor mağlubiyetiyle 3 puan özlemi yine 4 maça çıktı. Son 4 haftada Trabzonspor ve Akhisar Belediyespor'la son dakika golleriyle 2-2 berabere kalan kırmızı beyazlı ekip, Gaziantepspor ve Torku Konyaspor'a birer golle teslim oldu.
 
Balıkesirspor, büyük umutlarla göreve gelen Kemal Özdeş yönetiminde ligde 8 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 8 puan toplayabildi. Balıkesir, bu periyotta 16 puan yitirdi.
 
VUKOVİC İLAÇ OLAMADI
 
Balıkesirspor'un ara transferde kaledeki sıkıntıya çare olması için transfer ettiği Hırvat file bekçisi Adrija Vukovic, henüz beklentiye karşılık veremedi. Süper Lig'de Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor ve Torku Konyaspor maçlarında kaleyi koruyan Vukovic, 3 karşılaşmada 4 gol yedi. Balıkesirspor'un ara transferde aldığı isimlerden Gomes, Zec ve Isaac forma şansı bulurken Glumac henüz süre alamadı.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!