comScore

Balıkesirspor'da Torku Konyaspor mesaisi

06 Şubat 2015, Cuma 12:50
Balıkesirspor'da Torku Konyaspor mesaisi

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Torku Konyaspor ile karşılaşacak Balıkesirspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Torku Konyaspor ile karşılaşacak Balıkesirspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Kemal Özdeş, Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri'ndeki antrenman gazetecilere yaptığı açıklamada, kadronun genişlemesi dolayısıyla takımda oyuncu seçerken daha rahat olduklarını söyledi.

Yeni yerli ve yabancı oyuncular sayesinde daha güçlü hale geldiklerini belirten Özdeş, "Bu hafta Konya maçımız var. Sakat oyuncumuz yok. Aramıza iki arkadaşımız daha katıldı. 8 yabancı oyuncumuz var. 21 futbolcumuz ve 5 kalecimiz var. İlk yarıya oranla daha nitelikli bir takımız. Gelen oyuncuların takıma uyumu gerçekleştikçe daha güçlü bir hal alacağız" diye konuştu.

Özdeş, sezonun ikinci yarısına, Akhisar Belediyespor karşısında uzatma dakikalarında attıkları gol sayesinde bir puanla başladıklarını anlattı.

Uzatma dakikalarının bu kez takımının işine yaradığını dile getiren Özdeş, şunları kaydetti:

"Ligin ilk yarısının son iki maçında Trabzonspor ve Gaziantep maçlarında puanları 90 artılarda kaybettik. Akhisar maçında ise 90 artıda bir puan kazandık. İkinci yarıya puanla başlamış olduk. İkinci yarıda sahamızdaki ilk müsabakayı Torku Konyaspor karşısında oynayacağız. İçeride yapacağımız maçları çok fazla önemsiyorum. Sahamızda seyircinin avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Taraftar bize güvenmeye ve destek olmaya devam etsin. Biz de onlara layık olmaya çalışacağız. Ligin son sırasındaysanız oynayacağınız her maç çok çok önemli oluyor."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!