comScore

Galatasaray Galatasaray

Transfer Haberleri: Galatasaray'ın gözdesi Banega için Monchi'den şok açıklama

04 Temmuz 2019, Perşembe 14:24
Transfer Haberleri: Galatasaray'ın gözdesi Banega için Monchi'den şok açıklama

Sevilla Sportif Direktörü Monchi'den Galatasaray taraftarlarının merakla beklediği Ever Banega transferi hakkında sürpriz bir açıklama geldi.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın Ever Banega transferinde sürpriz gelişmeler yaşandı. Sevilla Sportif Direktörü Monchi, İspanya'da basın mensuplarına yaptığı açıklamada Banega transferini bekleyen Galatasaray taraftarlarını şaşırtan ifadeler kullandı. Banega Galatasaray'a transfer olacak mı? Galatasaray - Banega transferindeki son dakika gelişmesi haberimizde.
 

Transfer Haberleri: Galatasaray - Banega transferinde son dakika


Estadio Deportivo'nun haberine göre transfer açıklamalarında bulunan Sevilla sportif direktörü Monchi, Benaga'nın takımda kalmasını istediklerini söyledi.

BANEGA SEVİLLA'DA KALACAK MI?
Monchi açıklamasında, "Banega yeni sezonda kadronun önemli bir parçası olacak. Onunla konuştum, muhteşem bir motivasyona ulaşmış. Takımda kalma konusunda kararlı olduğunu gördüm. Banega'yi satmak ya da serbest bırakmak gibi bir düşüncemiz yok. İleride bizimle olup olmayacağını göreceğiz." dedi. Monchi'nin açıklaması Banega transferini bekleyen Galatasaray taraftarlarını endişelendirdi.


 

Banega Galatasaray'a transfer olacak mı?


Banega için Sevilla ile görüşmelerde bulunan ve farkı 1 milyon avroya kadar indiren Galatasaray, pazarlıklara Fernando takasını da dahil etmişti. Sevilla cephesinden gelen açıklama sarı kırmızılı cephede kafaları karıştırdı.

Öte yandan İspanyol basınındaki haberlere göre; Sevilla'nın transfer gündeminde büyük hareketlilik devam ederken bu hafta oyuncu satışlarında da aynı hareketliliğin devam edeceği öne sürüldü. Galatasaray'ın Banega konusunda ısrarının devam ettiği fakat hala somut bir gelişme yaşanmadığı yazıldı. Ancak Sevilla'da bu hafta oyuncu satışı konusunda yine büyük bir hareketlilik beklenirken, Banega transferinde de Galatasaray'la ilgili somut gelişmelerin yaşanabileceği ifade edildi. 

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!