comScore

Galatasaray Galatasaray

Mustafa Cengiz'den net tavır! Toplantıya katılmadı

13 Kasım 2019, Çarşamba 14:37
Mustafa Cengiz'den net tavır! Toplantıya katılmadı

Galatasaray Spor Kulübü Kasım Ayı Olağan Divan Toplantısı başladı. Toplantıya Başkan Mustafa Cengiz katılmadı. Dursun Özbek toplantıda hazır bulundu.

FutbolArena - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, geçtiğimiz haftalarda istifaya davet ettiği Eşref Hamamcıoğlu'nun başkanlık yaptığı Divan Kurulu Toplantısı'na katılmadı. Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı kulübün divan toplantısında hazır bulundu.
 

Mustafa Cengiz divan kurulu toplantısına neden gitmedi?


İHA'nın haberine göre Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleşen toplantı Divan Başkan Eşref Hamamcoğlu'nun gündemi okutmasıyla başladı. Daha sonra geçtiğimiz ay içinde vefat eden kulüp üyeleri için saygı duruşunda bulunuldu.

MUSTAFA CENGİZ KATILMADI
Toplantıya Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz katılmazken, yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, Kaan Kançal, Mahmut Recevik, Özgür Savaş Özüdoğru ve Dilek Kutlu yer aldı. Öte yandan divanda eski Başkan Dursun Özbek de bulunuyor.

Divan toplantısında 2010 yılında yürürlüğe giren kulüp tüzüğünün güncellenmesi gereken maddeleri üzerindeki değişiklikler görüşülecekti fakat bu gündemin daha sonraki toplantılarda görüşülmesine oy çokluğu ile karar verildi.

FUTBOLARENA DUYURMUŞTU

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Divan Kurulu toplantısına katılmayacağını FutbolArena dün akşam saatlerinde okuyucularına duyurmuştu. Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun son dönemde tavrı, yaklaşımı ve yapılan son toplantıda yönetimi hedef alan sözleri nedeniyle başkan Cengiz tepkisini de ortaya koymak adına toplantıda bulunmadı. Divan kurulu başkanlığı makamının tarafsız duruşunu bu dönemde yitirdiği görüşünde olan ve Ali Sami Yen'i anma törenindeki tavrının da etkisi ile Mustafa Cengiz toplantıya katılmadı.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!