comScore

Galatasaray Galatasaray

Hıncal Uluç: 'Fatih Terim play-off için yerlileri iyi hazırlamalı'

18 Kasım 2021, Perşembe 20:25
Hıncal Uluç: 'Fatih Terim play-off için yerlileri iyi hazırlamalı'

Hıncal Uluç, gündemi yorumladı. 

FutbolArena - A Spor yorumcusu Hıncal Uluç, A Milli Takım'ın Karadağ maçını ve play-off'taki şansını yorumlarken, hafta sonu oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine dair de değerlendirmelerde bulundu. 

"2-1'DEN SONRA KUNTZ GİTTİ FATİH TERİM GELDİ"
Biz kazanmadık. Karadağ bize ikram etti. Karadağ'a karşı bu kadar kötü oynadıktan sonra biz acaba play-off'larda ne yaparız? Finali daha düşünmüyorum. Yarı finalde kimi geçebiliriz? Muhtemel rakiplerin hepsi Karadağ ile kıyaslanmayacak kadar iyi takımlar. Karadağ maçında Kuntz, Burak Yılmaz'a nasıl tahammül etti bilmiyorum. Başka oyuncular da var. Asıl en büyük eleştirim, biz Orkun'un golüyle öne geçtikten sonra Kuntz gitti Fatih Terim geldi. Her topu geriye oynayan bir takım. 

"FATİH TERİM YERLİLERİ PLAY-OFF'LAR İÇİN EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLAMAK ZORUNDA"

Galatasaray'ın en iyi transferi Alpaslan. Fatih Terim oynatmaya oynatmaya kuruttu. Ön libero da oynar üstelik. Hatta daha iyi oynar. En iyi yerli oyuncular Galatasaray'ın elinde. Başta Galatasaray, başta Fatih Terim örnek olarak Mart'taki yarı final ve final maçlarındaki kendi sorumluluklarını bilerek Türk oyuncularını hazırlatarak oynamak zorunda. 

"GALATASARAY - FENERBAHÇE DERBİSİNE DOĞRU"

Derbiyi de söyleyeyim. Fatih Terim'in kafasındaki birinci madde yenilmemek. Yenmek için sahaya çıkan Fatih Terim yok artık. UEFA Kupası'nı alan Galatasaray kimleri kimleri yendi. O Fatih Terim'den eser yok. "

"VİTOR PEREİRA KAZANMAYI, FATİH TERİM KAYBETMEMEYİ DÜŞÜNEN TEKNİK BİR DİREKTÖR"

Vitor Pereira kazanmayı, Fatih Terim kaybetmemeyi düşünen bir teknik adam. Galatasaray'ı tatsız, zevksiz futbol oynatıyor. Eski Fatih Terim ile en büyük değişim burada. Ne bayılıyor benim medyam topun gerisine çekilip. Topun ilerisinde oynarsan ofsayt olursun zaten. Bunlar kuralı bilmiyorlar.  Fatih Terim Türk futbolcu nefretinden kurtulursa Galatasaray'ın bir şansı olabilir." 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!