comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan açıklama! Falcao ne zaman dönecek?

04 Kasım 2019, Pazartesi 17:34
Galatasaray'dan açıklama! Falcao ne zaman dönecek?

Galatasaray'da Radamel Falcao'nun sakatlığıyla ilgili kulüp doktoru Yener İnce'den açıklama geldi.

FutbolArena - Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u mağlup eden Galatasaray'da Real Madrid maçının hazırlıkları devam ediyor. Sarı kırmızılılarda Radamel Falcao'nun sakatlığıyla ilgili kulüp doktoru Yener İnce açıklamalarda bulundu. GSTV'ye konuşan Yener İnce, Kolombiyalı golcünün ne zaman sahalara döneceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
 

Galatasaray Haberleri: Falcao ne zaman oynayacak?


Falcao'nun tedavisine İspanya'da devam edeceğini belirten İnce, "Falcao şu an İspanya'da, ayın 11'inde İstanbul'da tedavisine devam edilecek. Falcao'nun aşil tendonunda ağrısı var. Tedavisi devam ediyor. Şu anda klinik olarak oynaması mümkün görünmüyor. Tedavisinin tüm aşamalarını 12 yıldır kendisini takip eden İspanya'daki doktoru ve fizyoterapistleriyle ortak takip ediyoruz." dedi.

Şener Özbayraklı ve Emre Akbaba konusunda da konuşan Yener İnce, "Şener Özbayraklı en az 6 hafta forma giyemeyecek. Emre Akbaba'nın Ocak ayında aramıza katılmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?

Fatih Terim maçın ardından Falcao ve Şener'in sakatlıklarıyla ilgili "Maçta sakatlanan Şener'in uzun süre sahalardan uzak kalabileceğini söyleyen Fatih Terim, "Falcao, Real Madrid maçında olmayacak. İspanya'da tedavi devam edecek. 10 gün veya daha fazla bir süre bizimle birlikte olmayacak." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!