comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Diagne'nin yerine 3 aday! Balotelli, Andy Carroll, Falcao

30 Mayıs 2019, Perşembe 11:38
Galatasaray'da Diagne'nin yerine 3 aday! Balotelli, Andy Carroll, Falcao

Galatasaray'ın Diagne'yi yaz aylarında satmayı planladığı ve gündemine Falcao, Balotelli ile birlikte Andy Carroll'ı aldığı iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın ocak ayında Kasımpaşa'dan 10 milyon euroya transfer ettiği Mbaye Diagne, sarı kırmızılı formayla 10 gol atmasına rağmen eleştirilerin odak noktası oldu. Senegalli futbolcunun performansı beğenilemzken, bu yaz transferi gündeme geldi. Fransız basını da Diagne'nin satılacağını ve yerine gelecek muhtemel golcüleri sıraladı. 
 

Galatasaray Transfer: Balotelli, Falcao, Carroll Galatasaray'a gelecek mi?


Galatasaray'da beklentilerin altında kalan Diagne'nin bu yaz satılması planlanıyor. Yahoo Sport France'da yer alan haberde sarı kırmızılıların Diagne'yi satacağı vurgulandı. Galatasaray'ın golcü adayları arasında Balotelli, Carroll ve Falcao'nun yer aldığı belirtildi. Sarı kırmızılılarda 1 yıllık daha kiralık sözleşmesi bulunan Mitroglou'nun bu futbolculardan birinin bile transfer edilmesi durumunda gelecek sezon kadroda yer bulmasının da zor olacağı belirtildi. 

MENAJERİNİ DEĞİŞTİ
Bu sezon Süper Lig'de tam 31 gol kaydeden Mbaye Diagne, menajerini değiştirdi. Senegalli futbolcu, Gomis'in de menajerliğini yapan Etienne Mendy ile anlaştı. Attığı gol sayısı ile Türkiye Süper Ligi'nde Gomis'in rekorunu kıran Diagne, Arap kulüplerinin radarına girdi.  Diagne'nin temsilciliğini alan Etienne Mendy ise Galatasaray yönetiminin kapısını çaldı.
 

Diagne bu sezon kaç gol attı?


Bu sezon Kasımpaşa ve Galatasaray formalarıyla Süper Lig'de toplamda 30 gol atan Diagne, Süper Lig tarihinde en fazla gol atan yabancı futbolcu ünvanını da eline geçirdi. 

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!