comScore

Galatasaray Galatasaray

Fernando'nun Sevilla'ya transferi KAP'ta! 4.5 milyon euro

12 Temmuz 2019, Cuma 18:15
Fernando'nun Sevilla'ya transferi KAP'ta! 4.5 milyon euro

Galatasaray, Sevilla'ya transfer olan Fernando için İspanyol kulübünün 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini KAP'a duyurdu. 

FutbolArena - Galatasaray, Fernando'nun Sevilla'ya transferinde bonservis bedelini KAP'a resmen bildirdi. 


Galatasaray Transfer Haberleri: Fernando'nun Sevilla'ya bonservis bedeli


Galatasaray kulübü tarafından KAP'a yapılan açıklamada Fernando'nun Sevilla'ya transfer olduğu duyuruldu ve bu transfer için sarı kırmızılıların 4.5 milyon euro bonservis bedeli alacağı açıklandı. 

Yapılan açıklamada, Profesyonel futbolcumuz Fernando Francisco Reges'in transferi konusunda Sevilla Football Club S.A.D.  ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Sevilla Football Club S.A.D. Şirketimize net 4.500.000 Euro transfer bedeli ödeyecektir" ifadelerine yer verildi. 
LOPETEGUI'DEN FERNANDO AÇIKLAMASI

Monchi ve bütün kulüp için yoğun bir transfer dönemi oluyor. Gelişmelerden memnunuz. Fernando iyi tanıdığımız bir oyuncu. Tecrübeli bir oyuncu ve bize çok katkıda bulunacağına inanıyoruz. Galatasaray'da çok iyi bir sezon geçirdi. 

MONCHİ: "TRANSFER KOLAY OLMADI"

Monchi yaptığı açıklamada, "Fernando transferi kolay olmadı. Galatasaray ile sıkı pazarlıklar oldu. Çünkü Fernando onlar için çok önemli bir oyuncuydu ve dolayısıyla zorlukj çıkardılar. Ancak son birkaç günde her şey çözüldü." 

Fernando ise imza töreninde, "Harika bir kulübe geldim ve çok mutluyum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım ve çok çalışmalıyım. Şu anda belki %100 hazır değilim ama iyi durumdayım. Görev yerime hocamız karar verecek. Mümkün olan en kısa sürede hazır olmak için çok çalışacağım." dedi. 

Monchi'ye de teşekkür edern Fernando, "Benim Sevilla'ya gelmem için yoğun uğraş veren Monchi'ye teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

 

Fernando'nun Galatasaray kariyeri


Galatasaray taraftarlarının sevgisini kazanan Fernando, sarı kırmızılı takımda tüm kulvarlarda oynadığı 58 maçta 4 gol attı ve 4 asist yaptı. Fernando, Galatasaray kariyerinde 2 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. 

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!