comScore

Galatasaray Galatasaray

Fatih Terim'den AEK maçında Donk ve Linnes kararı (AEK - GS hazırlık maçı)

31 Temmuz 2018, Salı 19:23
Fatih Terim'den AEK maçında Donk ve Linnes kararı (AEK - GS hazırlık maçı)

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Club Africain maçında sakatlık sorunu yaşayan Donk ve Linnes'i AEK maçında riske etmedi. 

FutbolArena - Galatasaray hazırlık maçında deplasmanda AEK ile karşılaşacak. Teknik Direktör Fatih Terim, Tunus'ta Club Africain ile oynanan hazırlık maçında aldıkları darbeler neticesinde sakatlık sorunu yaşayan Donk ile Linnes'i AEK maçında riske etmeme kararı aldı. 

Galatasaray'ın Tunus'ta Club Africain ile oynadığı hazırlık maçında  Linnes ve Donk aldıkları sert darbeler sonrasında sakatlık yaşadı. Donk ile Linnes'in bileğine aldığı darbeler nedeniyle ağrıları olduğu için her iki futbolcu AEK maçının ilk 11'ine alınmayarak riske etmedi. (FUTBOLARENA DUYURMUŞTU)
Teknik Direktör Fatih Terim de, 5 Ağustos'taki Süper Kupa finalini göz önünde bulundurarak, Linnes ve Donk'u dinlendirme kararı aldı. Fatih Terim, iki futbolcuyu da 31 Temmuz'da AEK ile oynanacak hazırlık maçında sahaya sürmeyecek. 
 

AEK - Galatasaray maçı ilk 11'leri


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, AEK ile oynanacak olan hazırlık maçının 11'ini belirledi. Sarı Kırmızılı takım sahaya, İsmail Çipe, Nagatomo, Maicon, Serdar, Carole, Fernando, Selçuk, Belhanda, Onyekuru, Garry Rodrigues, Gomis 11'ini sürdü. Galatasaray'da Mariano'nun sakatlığı ve alternatif oyuncu eksikliği nedeniyle Terim, sağ bekte Nagatomo'ya görev vermek zorunda kaldı. Fatih Terim, Akhisarspor ile oynanacak olan Süper Kupa maçını düşünerek Donk ve Linnes'i AEK maçında oynatmama kararı aldı. 

(CANLI İZLEMEK İÇİN GEREKLİ OLAN BİLGİLER)

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!