comScore

Galatasaray Galatasaray

Barış Başdaş: 'Kalbim çocukluktan beri Galatasaray için atıyor'

16 Ekim 2020, Cuma 00:19
Barış Başdaş: 'Kalbim çocukluktan beri Galatasaray için atıyor'

Almanya Bundesliga 2 ekibi Hannover 96'da forma giyen Barış Başdaş, "Kalbim çocukluğumdan beri Galatasaray için atıyor" diye konuştu.

FutbolArena Dış Haberler - Yaz transfer döneminde Fatih Karagümrük'ten ayrılarak Hannover 96'ya imza atan Barış Başdaş, kulübün internet sitesine Galatasaray hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

"KALBİM GALATASARAY İÇİN ATIYOR"
"Çocukluğumdan beri kalbim Galatasaray için atıyor. Ancak ben profesyonel bir futbolcu olduğum için şu anda bunun bir önemi yok. Şimdi Hannover'dayım ve kalbim şu anda Hannover 96 için atıyor. Hagi benim futboldaki çocukluk kahramanımdı. Harika bir futbolcuydu. Galatasaray ile UEFA Kupası'nı kazandı."

"KÜÇÜKKEN LAKABIM BOĞAYDI"

"Şu anda bir lakabım yok ama geçmişte, Köln'de gençken bana hep boğa deniyordu çünkü çocuklardan biraz daha güçlüydüm. Boş zamanlarımda film izlemeyi seviyorum. Antrenmandan sonra dışarı çıkmak için yeterli vaktim oluyor ama ben evde dinlenmeyi de seviyorum. Genelde basketbol, tenis oynamayı veya sinemaya gitmeyi de seviyorum."

"ALMANYA BENİM İKİNCİ EVİM"

"Futbol Almanya'da çok disiplinli oynanıyor. Burası benim ikinci evim. Almanya'ya döndüğüm için çok mutluyum. Kulüpte çok olumlu karşılandım. Benim için bu kulüp Bundesliga'ya ait çünkü harika taraftarları var. Bu beni olumlu yönde şaşırttı."

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!