comScore

Galatasaray Galatasaray

Ahmet Bulut'tan Falcao açıklaması! 'Birkaç gün uzayacak'

22 Ağustos 2019, Perşembe 13:54
Ahmet Bulut'tan Falcao açıklaması! 'Birkaç gün uzayacak'

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Radamel Falcao hakkında menajer Ahmet Bulut açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'da transferin bir numaralı ismi olan Radamel Falcao konusunda yeni gelimeler yaşanıyor. Transferi sonuçlandırmak için Monaco'da görüşmelerini sürdüren menajer Ahmet Bulut, Falcao konusunda sorun yok. Bu iş birkaç gün daha uzayacak" dedi. 
 

Galatasaray Transfer Haberleri 22 Ağustos 2019


Sarı-kırmızılı kulüp Kolombiyalı golcü ile her konuda anlaşmaya varırken, menajer Ahmet Bulut da transfere son noktayı koymak için bir kez daha Monaco'da bulunuyor. Ahmet Bulut DHA'ya yaptığı açıklamada "Falcao açısından bir sorun yok ama bu iş bir kaç gün daha uzayacak. Sosyal medyada yazıldığı gibi bugün geliyor, yarın imzalıyor gibi bir durum yok. Monaco Yönetimi Falcao'nun yerini doldurduklarına inandıkları zaman Kolombiyalı golcünün Galatasaray'a gidişine izin verecek" dedi.
 

Falcao, Galatasaray'a transfer olacak mı?


Monaco İkinci Başkanı Oleg Petrov, Galatasaray'ın gündemindeki Radamel Falcao'nun yeni sezonda takımda kalmasını istediklerini açıkladı.

"FALCAO'YU TAKIMDA TUTMAK İSTİYORUZ"
"Ben Yedder'i aldığımız için mutluyuz. Bu sezon çift forvetle oynayacağımız için Falcao'yu da takımda tutmak istiyoruz. Slimani çok hızlı, golü hedefleyen ve fırsatçı bir golcü. Bize farklı çözümler sunacak. Karakterli bir futbolcu. Ayrıca koç da zaten tanıyor, hızlı adapte olacağını umuyoruz."

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!