comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman'dan Radamel Falcao itirafı - Beşiktaş Haberleri

16 Mayıs 2016, Pazartesi 22:26
Fikret Orman'dan Radamel Falcao itirafı - Beşiktaş Haberleri

Şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulunan Fikret Orman, canlı yayında Radamel Falcao, Mari Gomez ve Oğuzhan Özyakup hakkında transfer açıklamalarında bulundu.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan Beşiktaş'ta büyük coşku yaşanıyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TRT Spor'a yaptığı açıklamalarda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
 

Fikret Orman'dan Şenol Güneş'e övgüler


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e övgüler yağdıran Fikret Orman "Şenol Güneş bu takımın başına daha erken gelseydi 5-6 şampiyonluk daha yaşardık. Galatasaray'ın 2000'deki başarılarından sonra o seviyeye 5-6 kez çıkmalıydık.Beşiktaş havalı insanları sevmez. Bu sebeple taraftarlarımız Şenol hoca ile güzel bir bağ kurdu." ifadelerini kullandı.
 

Fikret Orman: "Oğuzhan Özyakup için Lazio'dan transfer teklifi geldi"


Oğuzhan Özyakup hakkında transfer itirafında bulunan Fikret Orman "Geçen yıl Oğuzhan Özyakup'u Lazio istedi ama ne işi var orada? Beşiktaş, Lazio'dan daha büyük takım. Oğuzhan'ın Avrupa'da oynamasını ben de istiyorum ama gidecekse Chelsea'ye gitsin, Lazio'ya falan değil."  açıklamasını yaptı.

Gökhan Töre iddialarına yanıt veren Orman, "Transfer döneminde Gökhan Töre'yi satabiliriz ama 100 milyon Euro'luk bir teklif gelirse" çıkışında bulundu.
 
273095-haber
 

Fikret Orman'dan Mario Gomez açıklaması


Mario Gomez'in takımda kalma durumuna değinen Orman yaptığı açıklamada "Mario Gomez'in kalmasını isteriz ama önce başka teklifleri dinlemek istiyorsa kabul etmeyiz.Cenk Tosun, Türkiye'nin en iyi santrforudur. O bizde olduğuna göre Mario Gomez giderse ölürüz diye bir durum olamaz. Gomez bizde kalacaksa Beşiktaş'ı amaç olarak görmeli. Kulübümüz araç olarak kullanılacak bir kulüp değildir." uyarında bulundu.
 

Fikret Orman'dan Radamel Falcao açıklaması


Radamel Falcao'nun Instagram'da fotoğrafını beğenmesine açıklık getiren Orman "Instagram'da gezerken fotoğrafları rastgele pıt pıt beğeniyorum. Falcao'nun fotoğrafını da öyle beğendim" itirafında bulundu.
 

Fikret Orman'dan Gökhan Gönül açıklaması


Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a transfer olacağı iddiaları hakkında konuşan Fikret Orman, "Fenerbahçe'nin kaptanını almak gibi bir derdimiz yok ama Gökhan Gönül'ü Beşiktaş'ta görmek isteriz." ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!