comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe Transfer Haberleri - FB Transfer Listesi (3 Temmuz 2016 Pazar)

03 Temmuz 2016, Pazar 10:25
Fenerbahçe Transfer Haberleri - FB Transfer Listesi (3 Temmuz 2016 Pazar)

Basında çıkan Fenerbahçe transfer haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün hangi transfer haberleri yazıldı?

FutbolArena - 3 Temmuz 2016 Pazar gününde basında çıkan Fenerbahçe transfer haberlerini derledik.
 

3 Temmuz Pazar 2016 Fenerbahçe Transfer Haberleri


Vitor Pereira, Edin Visca'yı istiyor


Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Aatıf Chahechouhe'yu renklerine bağlayan Kanarya'nın yeni hedefi Başakşehir forması giyen Boşnak kanat oyuncusu Edin Visca… Nani'nin ayrılmasından sonra kanat oyuncusu sıkıntısı yaşayan Vitor Pereira, yönetimle görüşerek geçen sezondan gözüne kestirdiği Visca'nın transferini istedi. 

Başakşehir ile iyi ilişkiler içerisinde bulunan Fenerbahçe yönetimi, Edin Visca için para artı futbolcu vermeyi önerdi. Takastaki kilit isim ise Miroslav Stoch. Edin Visca'nın da Fenerbahçe'ye sıcak bakması transfer olma ihtimalini güçlendiriyor.


Fenerbahçe'den Gregory van der Wiel açıklaması - Van der Wiel ne zaman sözleşme imzalayacak?


Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Gregory van der Wiel ile 4 Temmuz Pazartesi günü sözleşme imzlayacağı açıklandı.
Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Gregory van der Wiel ile futbolcunun transferi için görüşmelere başlanmıştır.

Hollandalı futbolcu, 04 Temmuz Pazartesi günü İstanbul'a gelecek ve görüşmeler tamamlanacaktır" denildi.


Fenerbahçe, Fabiano Ribeiro ile anlaştı mı?


Fenerbahçe geçtiğimiz sezon Porto'dan kiraladığı kaleci Fabiano Ribeiro'nun yeniden kiralnması için görüşmelere başlandığını açıkladı.
Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro'nun 1 yıl daha kiralanması için, kulübü Porto ile anlaşma sağlanmış olup, oyuncu ile görüşmeler başlamıştır" denildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!