comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ferdi Kadıoğlu'ndan serzeniş: "Sonuçlarla ilgisi var bence."

22 Mart 2019, Cuma 21:18
Ferdi Kadıoğlu'ndan serzeniş:

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, Hollanda basınına yaptığı açıklamada forma şansı bulamamanın takımın aldığı sonuçlarla ilgisi olduğunu söyledi. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı genç futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Hollanda basınına konuştu ve sezonun ikinci yarısında hemen hemen her maçta kadroda olmasına rağmen forma giyememesinden dert yandı. Genç futbolcu sessizce forma şansı bulacağı günü beklediğini söyledi. 

"SKORLARIN İLGİSİ VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM"
Ligin ikinci yarısında daha fazla forma şansı bulmayı umuyordum. Ancak aldığımız sonuçlardan sonra bu pek mümkün olmadı. Skorların, takımda oynayamamamla ilgisi olduğunu düşünüyorum. 

"NEREDEYSE HER MAÇ KADRODAYIM AMA OYNAYAMIYORUM"

Neredeyse her maçta kadrodaydım ama oynayamıyorum. Sıkı çalışmaya devam ediyorum. Antrenmanları hiç kaçırmayıp, düzenli çalışıyorum. Sessizce şans bulacağım günü bekliyorum. 




Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de kaç maç oynadı?


Ferdi Kadıoğlu bu sezon Fenerbahçe formasıyla Spor Toto Süper Lig'de şu ana kadar hiç görev almadı. Türkiye Kupası'nda 1 maçta 13 dakika süre alan genç futbolcu, U21 Ligi'nde ise 7 maçta 630 dakika süre aldı. Ferdi Kadıoğlu'nun U21 Ligi'nde 7 maçta gol ve asist katkısı bulunmuyor. 

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!